1686846.jpg
Monsteri itse mopokamppeissaan (miinus housut ja hanskat)

1686848.jpg
Mies ja "vauhtimestari"

1686883.jpg
Kuja Porvoon vanhassa kaupungissa

Tehtiin eilen pieni iltapäiväretki Porvooseen, missä kumpikaan meistä ei ole aikaisemmin tullu käyneeksi. Nätti kaupunki, täytyy myöntää kun ilmatkin pitkästä aikaa suosi niin ettei kastuttu matkalla ja saatiin nautittua tötterotkin auringonpaisteessa torin laidalla.

Viikon shoppailusaldo tuli aikas hyvin täytettyä kun ostin perjantaina itelle uuden mopokypärän ku aikasempi, lahjaksi saatu, ei sopinu mun päälle ollenkaan. Nyt on turhat kiristykset ja puristukset historiaa, ja ite kypäräki on nätimpi kuvioineen kaikkineen :) Tyttökypärä.
Tänään kannettiin kotiin uusi kaappi. Päädyttiin sitten viikkojen kohkaamisen jälkeen kuitenkin Pentikin kaappiin johon ihan ekaksi ihastuinkin. Nyt päästään taas järjestelemään!

Kiva viikonloppu takana jonka huipentas vielä Espanjan voitto illan jalitsuottelussa. Eli mässyä mukaan ja sohvalle parkkiin 21.25. Sellaista meillä tänä viikonloppuna.
Edit ma 30.6: Viva España! Voitto niille kelle se kuuluu: ei yhtään tappiota koko turnauksessa ja vain 3 maalia omaan verkkoon, Espanja todellakin ansaitsi mestaruutensa!