Huomenta vaan, päivissä menee sekasin nyt ku ei kirjota viikon välipäivinä gradua, vaan on vaan niinku viikonlopun vietossa. Eilen illalla oli taas ihan sunnuntaifiilis, mutta onneksi tännään ei oo maanantai!:D

Siinäkin mielessä ois voinu olla sunnuntai, että iltapalaksi syötiin D:n kanssa puokkiin puoli litraa mun suosikki B&J jädeä

                                          829733.jpg              ja syy siihen miksi juuri tuosta mausta on tullut suosikki (vaikka tykkään ihan älyttömästi Cherry Garciastaki) on se, että sitä me syötiin yhessä D:n kanssa kun tavattiin New Yorkissa pari vuotta takaperin. Lällysyy, I know, mutta minkäs teet!

Tänä aamuna kun heräsin niin meni hetki ennenku tajusin että oon oikeesti menossa lokakuussa kattoon Musea kamun kanssa. Ihana päästä taas keikalle, ja kun niin kivaa oli Georgen keikallaki ni mikä ettei vähän rokimpikin menis:). Täytyy kyllä heti alkuun tunnustaa, etten ole mikään HC-fani, mutta tykkään Musen musiikista älyttömästi. Oon vähän tämmönen myöhäisherännäinen, mutta parempi myöhään ku ei millonkaan sanon minä. Ja heräsinpä ainaki ajoissa tykkäämään Helsingin keikkaa ajatellen, nytku oikein asunki oikeessa kaupungissa;)

Näin kyllä niin aidontuntusta untaki yöllä ettei ihme että oli vähän hölmö olo herätessä. Mistään maailmaa suuremmasta ei ollu kyse, mutta herätessä tuntu että niin ois oikeesti tapahtunu. Heräsin näitten onnellisena omistajana. Olin muka löytäny Forumista hyvästä alesta 39 €:lla. Eihän se totta voinu olla, tietenkään:( Mutta tuossa kun tuota linkkiä haeskelin ja hoksasin että ne oikeesti maksaa vaan tuon 40 $ niin pitäsköhän joululomalla investoida...Ei tartte sitten Suomessa odottaa alennusmyyntejä, ilman tietoa siitä, että niitä edes noin halvalla sais. Ja ehkä vois hankkia vielä ne ProductRed-mallin kengät missä tuo pohjan raita oiski punanen eikä musta. That would be cool.

Pitäsköhän tuo uni tulkita silläkin lailla että ois syysshoppailun aika? Vähän tuosta oli jo puhettaki kun Kukkis oli viimeksi käymässä täällä. Jospa tulis pian uudestaan niin pääsis vähä tyttökaverin kaa kauppoihin. Kun näyttää D:nkin olo paranevan päivä päivältä. Kunhan saatas vielä vakuutusyhtiöltä OK fysioterapiakulujen maksuun ni sais sellasenkin etittyä ja varattua. Tikkien poisto on jo ens viikolla, ja kahen viikon päästä kontrollikäynti röntgenkuvineen, joten virallista tietoa paranemisesta on tiedossa sitten.