Kun minulta niin paljon on kyselty mitä meidän potilaalle kuuluu, ja miten on hänen vanhempiensa kanssa mennyt, niin pientä päivitystä tältä osin nyt:)

D voi päivä päivältä paremmin ja isoin leikkaushaavakin alkaa jo olla niin hyvä ettei enää tihku kudosnesteitä, ja tikkien ja niittien poiston pitäisi tapahtua keskiviikkona. Edessä on vielä fysioterapeutin etsintä, kunhan saadaan vakuutusyhtiöstä ok, jotta ne korvaa senkin. Viimestään huomenna pitäisi sen olla selvä, ja pääsen soittelemaan mahdollisiin hoitopaikkoihin. Antibiootti- ja rautakuuri loppu perjantaina, ja nyt popsitaan sitten vaan kipulääkkeitä 4 kertaa päivässä. Liikkuminen on edelleen hankalaa, kun jalalle ei saa laittaa yhtään painoa ja itsensä kannatteleminen sattuu murtuneisiin kylkiluihin ja olkapäähän. Mutta sitä vartenhan ne kipulääkkeet on;) D nukkuu suht hyvin, ja pitkiä yöunia, mikä on hyvä koska kroppa saa levätä. Minä nukun vieläkin vähän huonosti; heräilen D:n liikkeisiin. Mutta kyllä se tästä.

D:n vanhemmat kävi viikonloppuna Oulussa tapaamassa mun vanhempia (isä ei ole koskaan heitä ennen tavannutkaan) ja reissu onnistui kuulemma hienosti, vaikkakin kommunikointi vaati aika lailla voimia kaikilta osapuolilta. Äiti toimi tulkkina isälle kun mun isä ei koskaan englantia ole oppinu tai opiskellu, mutta kuulemma miehet oli kuitenki onnistuneet puhumaan 'miesten juttujakin': kuten miten D:n isä meinaa korjata meidän vessanovesta puuttuvan kahvan:).

Tämän viikon ohjelmassa heille on päiväreissu Tallinnaan, Helsingin edustan saariristeily, perjantain Taiteiden Yö, luultavasti Suomenlinna ja muuta mukavaa mitä mieleen juolahtaa. Hyvin ovat meillä viihtyneet, ja emännän mieltä lämmittää alituinen kokkausten kehuminen; ihana miten ihmisiä voi ilahduttaa ja ihastuttaa joku niinkin helppo ja yksinkertainen ruoka ku pannukakku!:D Eilen iltapalaksi syötiin pellillinen pannukakkua neljään pekkaan mansikka- ja karviais-banaanihillon kera, ja tykkäsivät kovasti! Tässähän tulee kotikokille ihan gurmeekokkiolo kun kaikki mitä teen, simppelit jutut siis, on tosi hyvää. Ei kai ne mua juksais...