Eilen siis. Sain tavata Pyhän kolminaisuuden 2 muuta jäsentä lounaan merkeissä. Ja sain todella tarvitsemani ystävänhalit molemmilta. Kiitos molemmille oikein isosti!

Nautittiin lounaaksi meksikolaista ja jälkkäriksi italialaista, nimittäin gelatoa. Täytyy kyllä mainostaa sen verran, että Ateneuminkujalla sijaitseva Goi on ihana paikka. Sinne siis jos Helsinkiin eksyy. Makuvaihtoehtoja piisaa niin, että tämmönen valintaongelmainen 'tahtoo-kokeilla-kaikkia' joutuu tuskailemaan päätöstä vaikka kuinka kauan, muiden asiakkaiden harmiksi;). Mutta taivaallisen valikoiman lisäksi kivaa on se, että niin sanottuun pieneen (siis vs. suuri) saa valita 2 eri makua ja suureen 3! Luulisi tuon helpottavan valinnantekoa, mutta kumma kyllä 2 hyvän valinta suuresta määrästä ei ole juurikaan helpompaa kuin yhden ainoan. Onkohan kellään muulla vastaavia ongelmia...?

Tulin tänään töihin aikaisin jotta pääsen sitten iltapäivällä lähtemään kivempaan aikaan. Saas nähdä missä vaiheessa päivää kroppa tajuaa, että se revittiin sängystä jo kuudelta! Toivottavasti vasta myöhään illalla:). TGIF