Kääk! sanos Aku tässä tilanteessa.

Mutta pakko pitää pää kylmänä, tai ainaki viileenä, kun sain eilen illalla kuulla että la-iltana meille saapuu vieraita, house guests, jotka saattavat viipyä jopa pari viikkoa! Ihanaa, että tulevat, mutta juuri kun äiti ilmotti menevänsä huomenna takasin kotiin, niin saman päivän iltana saapuvat sitten seuraavat. Vähän eri asia kuitenkin sillä uudet vieraat saapuvat eka kertaa elämässään Suomeen, eivätkä ole Euroopassakaan ennen käyneet, joten paineita tulee hostille, eli minulle. Mitä ruokaa laitan, miten me mahdutaan kaikki meijän pieneen kaksioon (kun D:kin luultavasti jo alkuviikosta pääsee kotiin), mitä paikkoja Helsingissä vierailijalle pitäs näyttää jne. Ehdotukset ovat enemmän kuin tervetulleita:D

Saapuvat ovat siis D:n vanhemmat, jotka eivät kuulemma enää pysty odottamaan kotona passiivisina uutisia Suomesta, vaan päättivät tulla paikan päälle nuorimmaistaan katsomaan ja mennä täräyttivät lentoliput samantien! Tehokasta toimintaa, täytyy myöntää. Hyvä vuodenaikakihan nyt on tulla, mutta tätä ensivisiittiä oli jo pitkään suunniteltu ensi kesälle...ois käyty kesämökillä ja Oulussaki ja kaikkea. Saas nähä miten mun äiti tän ottaa kun hänelle ei kerrottu etukäteen.. Kun tämä on muuten salaisuus, sshh. Iso yllätys D:lle, enkä ole omille vanhemmillekaan kertonu. Ja kun ei tätä plokiakaan moni lue, niin toivon että pidätte salaisuuden:).

811151.jpg

Tuolta vieraat lentävät meille, eli USA:n länsirannikolta, joten hetken kestää ennen kuin perillä ovat:).

Saanpahan ainaki omatekemää pullaa tarjota kun eilen leivoin pitkästä aikaa. Niitä mun perinteisiä fariinisokeri-rusinapullia ja toisia mihin pistin vaan vaniljatuorejuustoa sisään. Jälkimmäisistä tuli aikas mietoja, mutta hyviä:). Pulla rules! Ai niin, halusin pistää kuvan tänne mutta unohin ottaa:( kun mua kuiteski ruoanlaitto ja leipominen kiinnostaa niin voishan sitä vähä kokkailuista raportoidaki ...;)