Vikoja hetkiä töissä viedään ja minä päätin käyttää ne hetket hyödyksi toivottamalla kaikille oikein mukavaa viikonloppua!

                                       927836.jpg

Meillä nautittiin kotona tällaisia jäde-annoksia viime viikonloppuna. Samaa rataa mennään varmaan tänäkin viikonloppuna kun kaapissa on vielä suklaakastiketta ja maraschinokirsikoita:) Jätskiä pitää kyllä ostaa lisää... Ehkä jaksetaan oottaa su-iltaan saakka jolloin tulee taas telkusta Amazing Race. Sitä on oikein mukava kattoa ja samalla herkutella vaikka jätskillä. Koko sen ajan kun D on asunut Suomessa, me ollaan katottu mahtavaa kisaa yhessä, kai se on jo jonkinlainen traditio. Ja useimmiten päädytään keskustelemaan siitä, miten me tehtäs asiat jos oltas kisassa mukana. Tiettyhän me oltas ihan parhaita ja voitettas koko homma!:D Jos ja kun minäkin Amerikkaan jossain vaiheessa muutan ni haetaan varppina mukaan. (Ellei ne päätä hyllyttää menestysohjelmaansa just ennenku me ehitään mukaan:( ) Aattelin että oon sitte tosi eksoottinen, eka suomalainen mukana ohjelmassa:) Pitäähän sitä elämässä tavotteita olla!

Parin tunnin päästä pääsee vihdoinkin Rakkautta&Anarkiaa-festareille, kun mennään kattoon kamun kanssa "2 päivää Pariisissa" Bio Rexiin. Julie Delpyn esikoisohjaus, jospa se ois ees lähelle yhtä hyvä kuin Sofia Coppolan esikoisohjaus ni sitte on kaikki hyvin:) Rapsaa aiheesta ehkä myöhemmin! Nyt kotiin:)