Tänään D halusi pitkästä aikaa shoppaileen ja mentiinkin sitten kuuden aikaan kunhan olin saanut hetken hengähtää kotona töiden jälkeen. Kävi ilmi, että yks syy miksi D sinne halusi oli ostaa mulla 'kotisukat', ihan vaan huvikseen. Ja halusin vaan kertoa että löydettiin ihanat, valkoset, pehmeet ja lämpimät ylipolvensukat joita voin sitten näinä viilenevinä iltoina pitää kotona tepastellessa. Eipähän tuu varpaille vilu:D Ihana mies.

Toinen asia oli päästä Alkoon hakemaan sherryä (mitä meillä ei oo koskaan juotu), kun sitä kuulemma tarvii tilkan erääseen chicken pot pie'n reseptiin. Semmosta meillä koitetaan huomenna tehä ekaa kertaa. Kuulostaa kyllä hyvältä. Ja kai se sherry hyvää juotavanakin on kun Cranen veljekset sitä tuntu nauttivan harva se ilta;)

Tänään sain sitte täydennettyä sukkahousuvarastojaki kerralla ku mukaan tarttu kolmet: mustat, harmaat ja petroolin siniset. Pitää varmaan kaivaa syyshameita esiin jotta sukkahousut pääsee oikeuksiinsa. Ja jospa uskaltautus arkenaki liikkeelle korollisissa kengissä...Se on kumma miten 'hienosteleva' olo mulle Suomessa tulee kun kulkee korkkareissa. Eihän siinä oo mitään ihmeellistä mutta kuitenki... Ja syksyllä on niin kiva ku niitä voi pitää paksujen sukkisten kanssa:) Huomenna ainaki pistän uudet sukkikset ja hameen kun mennään vihdoinkin kattoon sirkusta! Yay! Ja just kuulin, että hyvä ystävä on tulossa samaan näytökseen, joten tupla yay! Saadaan vaihtaa kuulumisia ennen esitystä, kivakiva.

Niin, ja otsikon herkuttelu on B&J 'herkkupurkki', molemmille oma ku ei osattu päättää yhessä mitä makuja (minä otin sitten Cookie Dough'n, Cherry Garcian ja Vanilla Toffee Crunchin) otetaan, ja onhan 0,5 l purkki vähän pieni kahelle ihmiselle... Eikö? ;) Eli nyt (jo) perinteistä perjantai-illan ohjelmaa seuraamaan sohvalle, ja tämän työviikon päättymisen kunniaksi jäden kera. Mukavaa viikonloppua kaikille!