Tänä iltana mennään. Ensi kertaa ikinä elämässä työpäivän päätteeksi konserttiin. Voi kun on aikuinen olo; arki-iltana keikalle ja seuraavana aamuna töihin. Pitänee iltapäivällä vähän vinkata pomolle etten todennäköisesti ole töissä vielä kahdeksalta;)

Tosi siistiä kyllä, täytyy myöntää. Ja kaiken kukkuraksi tällä 'vanhalla' ei nyt olekaan istumapaikkalippua vaan ihan sinne permannolle 'nuorten' sekaan ollaan menossa. Olen jo luvannut toimia Duussin kainalosauvana mahdollisten heikotuskohtausten aikana. Hän kun on lievästi sanottuna vähän syvemmin yhtyeen ja yhtyeen musiikin tuntija ja arvostaja. Minä vaan tykkään niitten biiseistä ja meiningistä:) Ja pitäähän se Britannian paras livebändi (jostakin muistaakseni joskus luin että sellasen pystin ovat voittaneet...) nähdä livenä kun kerran Suomeen tulevat!

Edit: Eivät olleet Suomessa ensimmäistä kertaa vaikka niin luulin, virheajatukseni korjattiin juuri ennen keikan alkua, olivathan he 4 vuotta sitten Nosturissa ensikeikalla Helsingissä. Ihan siis FYI.

Aikamoista hajontaa on kyllä mun viimeisimpien isojen konserttien esiintyjissä, mutta se kai vaan todistaa miten paljon hyvää musiikkia maailmasta löytyy, ja erilaista sellaista! Viimeksi oltiin Duussin kanssa fanittamassa Georgea Areenassa heinäkuun alussa (iiks!) ja sitä ennen oli Pink Jäähallissa viime halloweenina. Sain konsertin synttärilahjaksi D:ltä pari viikkoa etuajassa:)

Mutta tänä iltana sitten amatööri-Muse-tykkääjäkin pääsee katsomaan ja kuulemaan yhtä oman aikamme maineikkaimmista trioista!