Tulihan se flunssa sitten tänneki:( Eilen vielä raahauduin töihin kuin mikäkin tollo ja kärsin siitä sitten koko eilisillan. Ihan tööt olin ku kotiin pääsin ja tänään nousinki sitte sängystä vasta 11.20. Että kai sitä lepoa vähän tartti.

Pitänee perua pumppivaraus tälle illalle ja Nike Rockstar Workout lauantailta. Ei tule minusta jumppakuntoista alle kahdessa vuorokaudessa. Blaah.. Saa nähä pääseekö tänä syksynä enää ollenkaan reenausrytmiin ku viime viikko meni niskaa potiessa ja tämä viikko räkätaudissa. En jaksa edes lääkärille mennä, mutta huomenna pitää soittaa josko korvaan koskee silloinki samalla lailla ku nyt. Korvatulehus tästä vielä puuttuis.

Iso harmitus on tuo iso-G tässä kohtaa kun olo on sellanen että pitäis vaan maata ja olla, mutta kun aikataulu huutaa että gradua pitäis olla jo 70 sivua ja totuus on edelleen lähempänä 65. Mistä minä ne 5 sivua tässä kunnossa taion?! Not fair!

                                              1028604.jpg

Huomenna ois tarkotus mennä kaveriperheen luo juhlistamaan vähän Halloweenia hyvällä (karmivalla) ruoalla ja juomalla. Olon on parempi olla parempi siihen mennessä! Ja tietty minä haluan sinne jotain laittaa...leipoa jotain tuomisiksi. Se jäänee varmaan huomiselle. Reseptit on jo etsitty, enää tarttee ostaa ainekset ja toteuttaa ne.
D meinaa pukeutua asuunki, ku sillä semmonen on aiemmilta Halloweeneilta tallessa, mutta mulla ei oo mitään asua:( Oiskohan kaapista mahollista löytää jotain mistä sais kehiteltyä jonkin asun? Hmmm...