Tänään sitten koitti se päivä että vuosia tuli täyteen 27. Ei siinä sinänsä mitään, mutta joka vuosi tulee lähemmäs ja lähemmäs pyöreät kolmekymmentä, ja se jotenkin jollakin tasolla vähän pelottaa. Pitää totuttautua ajatukseen kun on vielä muutama vuosi aikaa:) Eikä siinä mitään, aina voi lohduttautua sillä ajatuksella että D tulee aina olemaan neljä vuotta vanhempi ;)

Ihana oli taas huomata miten ihania ystäviä minulla on, kortteja saapu eilen Brysselistä ja Amerikasta asti ja tänään puhelimeen tulvi soittoja ja viestejä aamusta lähtien. Kiitos kaunis kaikille!

Itse synttäripäivänä nukuttiin pitkään ja D laitto minun toivomia pancakeseja aamupalaksi puolen päivän aikaan ja sitten mentiin pitkästä aikaa yhessä kaupungille, lähinnä ostamaan kakkuvuokaa, mutta pitihän sitä käydä tsekkaamassa myös Stockan jouluosasto :) Herkun lauantairuuhkan kautta kotiin ja kakuntekoon. D hoiti hienosti päivällisen laiton ja kakun koristelun jotta mun ei tarttis synttärinäni tehdä sellasia juttuja. Aika rauhallinen päivä siis vaikka juhlapäivä osukin tänä vuonna lauantaille, mutta eihän sitä vanha enää jaksa juhlia... ;)

bdflowers.jpg

Kuvassa olevat kauniit kukat sain ystäväpariskunnalta joka tuli illalla auttamaan kakun syönnissä. Kyllä kukkia on vaan niin kiva saada. Lakkiaisten kukkayliannostuksesta on jo vuosia sitten toivuttu, joten leikkokukkia ei kyllä voi saada liian usein. Kakun jälkeen siirryttiin porukalla testamaan uusinta XBox-peliä jonka D kai minua silmällä pitäen hankki. Dance Dance Revolution Universe, jota sitten melkein pari tuntia hypittiin, siinä tulee oikeesti hiki! (linkin takaa löytyvä peli ei oo tuo Universe-versio, mutta pikkupoika on aika ilmiömäinen! tuollanen täydellisyyden tavoittelu ei ole kyllä mulla kiikarissa, kuhan pitää kivaa)
Kuka ei muuten ole kuullut koskaan DDR:stä, ois kiva kommenttilootasta lukea asiasta? D kun väittää että kaikkihan sen tietää, mutta mulle se oli ainaki ihan uus juttu vielä muutama viikko sitten.

Mutta nyt taidetaan vihdoinkin (ja ekaa kertaa tänään) siirtyä tuohon sohvalle rentoutumaan ja kattoon telkusta vähän pokeria ennen nukkumaanmenoa. Huomenna sitten on taas gradupäivä... ja pakko saada tulostaki aikaan kun aikaa on jälellä alle kuukausi :(