Huomenta vaan, sanoo perjantaiaamuna töihin kello 7.30 tullut tekninen kirjoittaja.                                Ei siinä mitään, eihän tuo oikeesti edes mitenkään erityisen aikasin ole, mutta lähes tunnin työmatkalla it's the best I can do. Puoli kaheksan aamuja varten pitää kuitenkin herätä jo 6.00, josta ei varmaan mun normaaliherätysaikaa koskaan tule. Alan jo tottumaan (kahden viikon tänne Vantaalle kulkemisen jälkeen) siihen että tuun töihin puoli 9 hujakoilla ja lähden kotia kohti puoli viiden jälkeen. Niin mukava kuin se oliski päästä kotiin aina neljältä, niin vielä mukavampi on aamulla nukkua seittemään asti :).

Tänään on mukava perjantai, sillä iltapäivä menee omalla toimistollamme koulutuksessa, jonka jälkeen suunnataan koko TW-tiimi ulos syömään. Tulee mukava 9 tunnin työpäivä, mutta aika vähällä vaivalla. Lisäksi pääsee herkuttelemaan ravintolaan, ja vielä firman kustannuksella :D mii veri häpihäpi ;)

Asiasta astiastolle: katselin tuossa eilen tuota kalenteria, ja tajusin että gradun pusertamiseen on sellaset kolme viikkoa jäljellä. Taitaa joulukuun eka viikonloppu pyhittyä kokolailla kirjottamiselle sitten. Pitää buukata joululahjojen hankinta ja kaikki muu tulevalle viikolle, jotta nekin tulee hoidettua. Huomenna siis kaupungille ja viikon päästä perjantaina Ouluun (YAY) lahjojen kanssa. Samoin meidän Ameriikan reissuun on enää kuukausi, mikä varmasti vilahtaa ohi hetkessä, kuten on näköjään koko syksy. D:n kunnossa on vielä paljon toivomisen varaa, kivut ovat palanneet aika pahoina sen jälkeen kun lääkäri käski ruveta laittamaan operoidulle jalalle sataprosenttisesti painoa, jotta titaniumnaulaa paikallaan pitävät naulat vähän taipuisivat ja näin reisiluun osat pääsisivät lähemmäksi toisiaan ja luutumaan. Seuraava kontrolli on 2 viikon päästä. Toivomme parempia uutisia sillon. Matkalle lähtöä lääkärit eivät ole missään vaiheessa evänneet, olisi vaan kivempi jos D:n olo olis vähemmän epämukava. Matka on kuitenkin pitkä.

Oikein mukavaa perjantaita ja viikonloppua sitten vaan kaikille! Meikäläinen meinaa nauttia täysin siemauksin lauantain vapaasta, jotta jaksaa sitten taas sunnuntain istua koneella...