Uskaltaakohan tätä täällä vielä kamalasti hehkuttaa, kun ei sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu... Mutta kiikutin sitten suunnitelmien mukaisesti graduskan ekan version Turkuun männä perjantaina. Palautetta en odota saavani seuraavaan neljään viikkoon ainakaan, joten meinaan koittaa unohtaa koko jutun. Kyllähän siitä on jo tarpeeksi tälle syksylle ollu harmia ja mielipahaa. Eka versiokin jäi vielä aika raakalaiseksi, parikin lukua jäi omastakin mielestä liian tyngäksi, mutta anti olla. Ainakin ens vuoden puolelle :)

Kiitos muuten onnitteluista teille jotka jo ehditte edellistä postausta kommentoimaan, erityisesti jaksuja ja pyllylihaksia kohtalontoverille sinne Provenceen!

Reissu Turkuun oli muiltakin osin hyvin onnistunut. Ainut mikä olisi voinut olla paremmin, mikä tähän aikaan vuodesta tuntuu nykyään olevan sula mahdottomuus, olisi ollut kaunis sää. Perjantaina tuli vettä kuin Esterin perseestä (hyvää ystävääni lainaten), mutta onneksi saman ystävän mukava avomies heitti meitä mennen tullen autolla ravintolaan joten suht kuivina selvittiin. Pitkä illallinen nautittiin erinomaisessa seurassa, kiitos Duussin ja Kukkiksen. Ruokakin tosin oli mainiota ja viinikin sopi tilanteeseen hienosti.

Lauantaina, hyvin nukutun yön jälkeen, kipitettiin jalan Turun joulumarkkinoille, missä hetki ehdittin katella ennen kahville menoa. Tulipahan testattua kaupungin uusin suosikkikahvilakin. Mieleen tuli nopeasti Oulun iki-ihana Bisketti, missä saa useimmiten odottaa että pääsee istumaan, mutta on se sen arvoinenki! Pullat oli Turussa yhtä isoja ku Oulussaki, mutta hinnat oli piirun verran suolasemmat, Turku-lisä kenties? Ikävähän siinä Ouluun tuli, mutta eipä se Bisketti varmaan mihinkään ole menossa, sinne ehtii taas kun seuraavan kerran Ouluun pääsee :)