Aika loppuu perjantaiaamuna. Oikeastaan jo torstai-iltana, jolloin on viimeisen oikoluvun ja kansilehden teon aika.

Kyseessä on tietty se iso-G, jonka tekoaikataulu vetelee viimeisiään. Viimenen viikko sitä on tullu puurrettua harva se ilta ja väsymys alkaa jo näkyä tämän monsterin naamastaki. Mutta päätös siitä, että perjantaina matkaan printatun graduni kanssa Turkuun, pitää edelleen. Tänä iltanahan voi hyvin valvoa pikkutunneille saakka tiivistelmiä kirjoittaen kun huomenna on vapaa päivä, eikö niin. Hyväähän tuosta geestä ei tule, mutta läpimenoa tässä vaan haetaankin, elämän ambitiot on jossain ihan muualla.

Ploki on saanut jäädä vähän vähemmälle huomiolle tuon kaiken vapaa-aikani vieneen gauhistuksen takia, mutta ensi viikosta lähtien on aikaa tännekin kirjotella, tietty Ameriikan lomalla ei ehkä tuu päivittäin edes käytyä netissä... :)

Elämä alkaa perjantaina, ja vielä hienosti pitkän kaavan illallisella viikinkiravinteli Haraldissa kahden ihanan ystävän hyvässä seurassa. Lauantaina ehdin sitten tavata kolmatta kaveria kahvilla, ja ehkä vähän shopata joululahjojakin, ja varppina teetä Kauppahallista!