Tänä suhkuisena sunnuntaiaamuna tein elämäni kolmannen kerran skonsseja, ja joka kerta ne vaan onnistuu! Kiva että on olemassa sellasiakin leipomusreseptejä joilla lopputulos on aina sama. Usein käy esimerkiksi kuivakakkujen kanssa sillä lailla että ne ei ihan vastaa edellisellä kerralla leivottua, jostain kumman syystä, vaikka kuinka tarkkaan seuraa reseptiä. No mutta alla siis aamiaisskonssit seuralaisineen :)
1207113.jpg

Jotenkin kirjoittaminen on ollu lomalta palattua jumissa, ei vaan oikein enää tiedä mitä ja miten kirjoittaa tänne blogiin. Mutta tuon lukon poistumista odotellessa voin ainakin postailla vähän lisää kuvia. Vegasissa emme tosiaan pelanneet emmekä muutenkaan rellestäneet. yhtenä syynä tähän oli D:n kunto ja eihän sitä jalka poikki kamalasti jaksa kävellä, ja alkoholia ei voi juoda yhtään niiden vahvojen kipulääkkeiden kanssa mitä D nyt syö. Mutta ei me luonteeltakaan mitään rellestäjiä olla, mutta suht nuoria vielä, joten tarkotus ois joku päivä palata Las Vegasiin viettämään hiukan tapahtumarikkaampi viikonloppu: yöpyä kasinohotellissa, pelatakin vähän ja käydä kattomassa ainakin yks Cirque du soleil -show.

1204855.jpg
Bellagio voisi hyvinkin olla juuri se hotelli mihin haluaisin yöksi, aika luksus.
1204856.jpg
Bellagion musiikin tahtiin tanssivat suihkulähteet
1204923.jpg
Suihkulähteet II
1204926.jpg
Bellagion aulan katossa oleva lasiveistos
1204927.jpg
Bellagion talvipuutarhan sisäänkäynti, koko "kortti" on tehty elävistä kukista! Joulun alla puutarhan aiheena oli tietty joulu :)
1204937.jpg
Komea kuusi ja valkoiset pointsettiat sen juurella. (Opin uuden sanan, eli pointsettia on suomeksi joulutähti :D )
1204935.jpg
Jättimäiset joulupallot, edelleen Bellagiossa.
1204942.jpg
Happy feet! Ei vaiskaan, vaan Bellagion pingviini.

Ainut maksullinen tapahtuma mihin otin osaa oli New York, New Yorkin ulkoilmavuoristorata, joka näkyy alla olevassa kuvassa hotellin edustalla punaisena viivana. Aikas korkea ja mukana oli hirmuinen loop mikä tuntu kestävän ikuisuuden! D:n hyvä ystävä tuli vekottimeen mun kaveriksi, joten yksin ei onneksi tarttenu mennä. Harmi vaan että D ei päässy :( Kylmä ilmakin teki kokemuksesta oudon, kun lämpöä oli vain noin +5 ja tuolla korkeella kävi vielä mukava vinkka kaupan päälle. Kivaa oli kaikesta pelosta ja kirkumisesta huolimatta!
1204845.jpg
New York, New York

1204859.jpg
Paris

1207240.jpg
Luxor
1204840.jpg
Luxorin aula

1204842.jpg
Excaliburin linnamainen lobby

Hieman kaukaiselta tuntuu nyt nuo päivät Vegasissa kun tappelen alkavaa flunssaa vastaan ja huomenna alkaa taas uusi työviikko mikä ei kamalasti innosta. Mutta kesää kohti mennään ja tänään pilkisti jopa aurinko pilvien takaa Helsingissäkin, joten kyllä se taas tästä. Kunhan tätä nuhaa ei tulisi niin vois hankkia taas jumppakortin ja lähtä sinne piristämään mieltä pitkästä aikaa. Taitaa siirtyä se toive ainakin viikolla eteenpäin jos huono tuuri taudin kanssa käy :(

Onneksi meillä on nyt Guitar Hero; sitä voi pelata kipeenäkin, toisin kuin DDR:ää. "Tanssiessa" tulee vähän turhan hiki, se tuli taas eilen illalla yökylässä olleen kaverin kanssa todistettua, kahdella tanssimatolla vedettiin ihan kympillä :D