Ihanaa kun ulkona pyryttää! Ehdin jo rintaman Suomeen tuloa odottaakin kun aamulla oli vielä töihin tullessa lähes kirkas taivas. Mutta nyt pyryttää niin ettei edes toimiston ikkunasta normaalisti näkyvää metsänreunaa näy ollenkaan :) Kivahan tuollanen pyry on niin kauan kun voi itse istua sisällä suojassa, tai ehkä ulkonakin vois olla kunhan ei tartte autoa ajaa. Ei käy kateeksi.

Toiveena tällaselle päivälle tietty ois, että lämpötila pysyttelis mieluummin pikkasen miinuksella, jotta pyry jättäisi jälkeensä vähän valkosta maata. Lähellä nollaa taidetaan kuitenkin Helsingin seudulla olla, joten ei voi muuta kun ristiä varpaat ja toivoa.

Talvea on kyllä tänä vuonna jo odotettukin, eikä se vieläkään taida koko voimallaan tulla. Kunpa näkisi ees meren jäätyvän kunnolla... Lumisade pistää ajatukset pakostakin talviurheilun suuntaan; mietin miten mukava ois olla mökillä ja käydä vähän sivakoimassa ja illalla lämmitella saunassa ja rentoutua mökkisohvan nurkassa rommitotin kera... Ei taida olla mahdollisuuksia mökille asti lähtä ennen kuin ehkä pääsiäisenä. Ja sillon siellä on jo kaikki muutkin; ihan liikaa ihmisiä joka paikka täynnä. Hiihtoladuillakin on viime vuosina alkanut olemaan minuun makuun vähän liikaa porukkaa, mutta minkäs teet. Kaikilla on samana viikonloppuna vapaata.

Tänä keväänä mieltä painaa sekin, että D ei kyllä tänä talvena tule olemaan hiihto- tai lumilautailukunnossa, joten hän ei Rukalle kyllä lähde ollakseen vaan mökissä. Ja minä taas en oikein tunne tekeväni oikein jos lähden ilman häntä. Kivahan se ois käydä edes kerran talvessa hiihtämässä, laskettelusta ei niin väliä kun siitäkin on tullut niin kallista. Mutta en tiedä mitä tehdä. Vanhempiakin olisi mukava nähä ja iskän kanssa käydä hiihtämässä, mutta en hennoisi jättää D:tä yksin kotiin neljäksi päiväksi. Tietty D sanoo että mun kannattas Rukalle mennä kun siihen kerran on mahdollisuus ja joulunakaan ei oltu siellä kuten aikasempina vuosina. Se on niin ihana ja epäitsekäs tuo mun kultsi :)

Avustavia mielipiteitä otetaan mielellään vastaan kommenttilootassa :)