1207242.jpg

Kaiken maailman rakennustöistä tuli mieleen, että unohin laittaa ainoan ottamani kuvan siitä hotellista mistä löysin ihanaiset Manoloni...

1204863.jpg

Tämä kuva on yhdestä Wynnin ravintola-kahvilasta, missä on ulkoilmaterassi kuten kuvasta näkyy. Tuo vaalealta laatikolta näyttävä seinämä kuvan keskellä on itse asiassa vesiputous, joita Wynn-hotellissa on kuulemma yhteensä ainakin 5 kappaletta. Kaikki tietysti man made, kuten ulkona näkyvät metsikötkin jotka piilottavat täydellisesti Stripin. Wynnin terassilla voi siis helposti unohtaa olevansa Las Vegasin keskustassa kun muista rakennuksista ja liikenteestä ei näy jälkeäkään.

*****

Perjantain kunniaksi alla myös muutama kuva herkuista joita saatiin maistella joululomalla. Vähän tekis mieli ostaa viikonlopuksi jotain hyvää...vaikka B&J törppö. Meillä on karkkipäivä lauantaisin, mutta nykyään ei oikeen tee karkkia mieli; enempiki leivonnaisia ja jädeä. Mutta kun KitchenAid antaa vieläkin odottaa itseään niin useat leipomukset ovat pannassa. Pitänee "tyytyä" jätskiin :D

1204894.jpg

Mulle uusi B&J tuttavuus. Suklaa- ja kinuskijädeä, kinuskikastiketta ja fudgepaloja, mmmm. (Kuva on vähän tuhru, sori.)

1204838.jpg

Reissun eka Starbucks Vegasissa. Sisältönä taisi olla joulun sesonkijuoma Peppermint White Chocolate Mocha :).

1204891.jpg

Banana Cream Pie from Shari's.

1204881.jpg

Sugar cookies. D:n äidin hyvä ystävä antoi tällaisen setin jouluksi. Tuskin maltan odottaa että päästään kokeileen kotona nytkun ostin 12 värin setin kuorrutteen värjäämistä varten :).

1204882.jpg

Lisää lahjaksi saatuja herkkuja.

Tästä tulikin jälkkäripostaus, joten säästetään pari "oikean" ruoan kuvaa myöhemmäksi. Näyttäsivät tässä seurassa vaan tylsiltä ja värittömiltä!

Kivaa viikonloppua kaikille, herkutellaan kukin tahoillamme :D.