Viime viikon lopulla se sitten tapahtui. Ensimmäinen kohtalokas onnettomuus Libbyn meille tulon jälkeen. Uteliaisuus ei tällä kertaa onneksi tappanu kissaa, mutta yhdistelmä lasituikku ja laattalattia osoittautui turmiolliseksi.

1322886.jpg

Yksi kokoelmasta on nyt poissa, ehkä lopullisesti. Tuo tuikku, vaaleanvihreä nimeltään, meni siruiksi kun Libby sen kanssa keittiön pöydällä leikki. Kuva ei ole aivan oikeaa sävyä, vähän enemmän omenanvihreä se oli. Harmittaa hiukan, kun tuon tilalle ei niin vaan toista osteta, sen valmistus lopetettiin jo vuosia sitten.

Tietääkö kukaan mistä tuollaisen voisi löytää? Ja jos jollain lukijalla sellainen pyörii turhana nurkissa, voisin sen lunastaa pois pyörimästä ilomielin :)

***

Viime yö taas oltiin kovin huolissaan itse kisusta, sillä sunnuntaina se ei syöny mitään, eikä edes juonu vettä. Kymmeneltä illalla raukka sitten oksensi. Ja parin tunnin päästä uudestaan. Ja vielä aamuneljältä. En saanu juurikaan nukuttua kun mietin mitä Libby olisi saattanut syödä ja oliko me tehty jotain mikä tuon aiheutti. D vietti yön sohvalla, jotta ois samassa huoneessa Libbyn kanssa ja ei kuulemma nukkunu paria tuntia enempää. Kamala yö.

Aamulla tilanne näytti jo hiukan paremmalta, eikä Libby ole oksentanut enää neljän jälkeen. Mielerauhan takia soitin sitten vielä kolmelle eläinlääkärille, mistä saatiin ohjeet odottaa vielä tämä päivä ainakin ja kattoa josko tilanne rauhottus. Toivotaan siis parasta. Onneksi D on kotona Libbyn seurana.

***

Oli vähän paha mieli kotoa aamulla lähtiessä. Maanantain kunniaksi myöhästyin tietty ruuhkan takia Vantaan bussistani. Kaikki saakutin hiihtolomalaiset on palannu tukkimaan tiet, krmph. Eiku junaan. Joka koki teknisiä ongelmia ja lähti 7 minuuttia myöhässä. Puksutteli sitten kuitenkin siihen malliin että olin töissä vain vaivaset 25 min myöhemmin ku normaalisti. Ei auta ku olla viiteen asti sitten töissä :(

Että uutta viikkoa vaan kaikille! Toivottavasti se tästä paranee :)