1308975.jpg

Mulla on ongelma. Tai ei ehkä ongelma, mutta dilemma. Noh, tilanne on tämä: mulla on tuollanen ihana vaaleanpunainen iPod Mini, kuten ylläolevassa kuvassa vasemmalla. Mutta viime aikoina olen haikaillut uudemman version perään, mikä ois sitte tietty tuo uusin Nano, kuvassa oikealla. Sopivasti siitä on tullut uusi värikin joka ois sopiva korvaamaan vanhan pinkin.

Jopa taloudellisesti voisin kuvitella voivani ostaa uuden tänä keväänä, ehkä vähän niinkuin valmistujaislahjaksi itselle :) Mutta en ole aivan varma haluanko siirtyä nanon käyttäjäksi kun minikin vielä pelittää. Tietty omassani ei ole värinäyttöä, ei videonkatselumahdollisuutta, soittoaika on lyhyempi ja gigatavuja on vähemmän, mutta musiikin kuunteluunhan koko laite on tarkotettu. Telkkaria voin kattoa kotonakin, eikä nanon ruutu ole videoiden katseluun läheskään tarpeeksi suuri. Jos sille linjalle lähdetään niin pitää kyllä ostaa iPod Touch. Mutta enivei. Mini on tänä päivänä jo historiaa ja soittimella on mulle myös tunnearvoa, sainhan sen D:ltä joululahjaksi 2004, ennen kuin ees seurusteltiin, oli muuten aikamoinen jouluyllätys! Minin takapuolella on kaiverruskin, joka tekee siitä mulle vielä arvokkaamman esineen.

Yksi aspekti tässä dilemmassa on myös se, että mitä minille tapahtuu jos hankin nanon? Tuleeko siitä täysin hyödytön kapistus joka loppujen lopuksi heitetään pois? Kuulostaa kamalalta tuhlaukselta ja heitteillejätöltä mikä ei ole hyväksyttävää. Vaikken ehkä kaikista ekologisin ihminen olekaan, koitan elää parhaani mukaan kierrättäen ja niin edelleen.

***

Tämä kirjotus on tainnut itse asiassa selvittää pääni asian suhteen ja taidan pitäytyä minissä ainakin niin kauan kuin akku kestää. Mitä siitä jos sitä pitää ladata vähän useammin kuin sen uusia serkkuja, musiikkia se soittaa ihan yhtä hyvin, vaikka levylista ei koostukaan levyjen kansista ja kyllä se taskuun mahtuu vaikkei olekaan yhtä pieni kuin nano. Minissä on old school -tyyliä ja eipähän varmaan kävele joka päivä vastaan tyyppiä jolla on samanlainen soitin. Saanpahan kuvitella olevani erilainen ;)

Keskiviikon jatkoja kaikille! Ja kiitos 'kuuntelemisesta'...