1504122.jpg
Vanha herra Dropi
Pääsin parin tunnin issikkaratsastukselle eilen, yay! Ratsukseni valikoitui hevosista vanhin koska hevoskokemusta mulla ei ole nimeksikään, ihanainen Dropi, 26 v. Oli kuulemma nuorena miehenä Suomen mestarikin, joten hyvissä kavioissa olin. Pari tuntia aurinkoisessa kesäsäässä mentiin, suurimmaksi osaksi käyntiä, mutta myös ravia(!) ja laukkaa. Tölttiin en Dropia saanu sitten millään vaikka kuinka sain ohjeita mitä pitäis tehä. Me mentiin sitte aina ravia ku muut porukassa tölttäs. Ei se ihme olekaan kun takapuolessa vähän tuntuu tänään ;) Laukassa vauhti ylty kyllä aikamoiseksi, ekassa laukassa jo luulin tippuvani kyydistä, mutta sinnillä mentiin ja vikassa (ja pisimmässä) laukkapätkässä löysin tasapainoni ja me mentiin Dropin kanssa hienosti yhessä. Tai siis Dropi meni täysillä muitten perässä ja minä pysyttelin vauhdissa mukana!
Vitsi ku olikin kivaa. Vähän nyt ihmettelen miten en sillon pikkutyttönä koskaan innostunu hevosista niinku jotku kaverit...

Illalla illastettiin D:n hyvän ystävän ja hänen tyttöystävänsä kanssa La Cocinassa, joka olikin sitten fancyin ravintola missä oon koskaan syöny. Ruoka oli hyvää, ja ähkyä ei tullu vaikka syötiin alkupalat ja jälkkäritki; syynä tietty annosten minimaalinen koko. Ruoka tuli taiteellisesti aseteltuna suurilla lautasilla, pieninä paloina, kastikkeilla ja vaahdoilla koristeltuna. Söin muuten ekaa kertaa miekkakalaa, oli aika makoisaa ja epäkalamaista. Tämä mainittu tyttöystävä on itse ravintola-alalla, joten onneksi saimme kaikesta kunnon alennukset; eihän tuollasessa paikassa muuten vois ajatellakaan syövänsä! Vähän liian hienoa siis meille.

Mutta ilta päätettiin sitten kahden aikaan American Barissa, jossa monsteri sai ihkaoikean Cosmopolitanin, kun niin pitkään olen jo tuota drinkkiä halunnut maistaa. Vietävän nättikin se oli, sellanen kunnollisen vaaleanpunainen :)
Kaiken tuon syömisen ja juomisen seurauksena nukuttiin lähes yhteen, ja vähän on tuota päätäki särkeny, joten luvassa itetehtyjä lihapullia lohturuoaksi. Jotain jälkkäriäki pitäs vielä keksiä, mutta rento sunnuntai-ilta menee sitten syödessä ja sohvalla köllöttäessä.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikkialle muuallekki!