1512056.jpg

Kuvassa sunnuntaina leipomiamme Sugar Cookieseja; D halus kuorrutteella leikkiessään lähettää kaikille lukijoille viestin ;)

***

Munkkeja, simaa, ilmapalloja, karkkia ja kuoharia kohti mennään. Kunhan tästä työpäivästä selvitään kunnialla niin pääsee kotiin vatkaamaan ja vaivaamaan. Tiedossa pienimuotoiset seitsemän immeisen vappukotipirskeet, pääohjelmanumerona munkinpaisto :) 

Illalla saatiin ostokset tehtyä, joten tänään ei tartte enää ryysikseen lähtä, vaikka olihan tuota kyllä eilenkin ja tavaratki piti hakee kahesta kaupasta ku ekassa ei ollu edes yhtään hiivapalaa jälellä! Vähän tuo illan herkkujen määrä kauhistuttaa kun en ole viikkoon päässy jumpalle erinäisistä syistä johtuen. Huomiselle on pumppi varattuna joten hillitysti mennään juomapuolen kanssa jotta ei tule krapulapäivää niinku viime sunnuntaista. (hups, tulipas paljastettua yksi syy miksi jumpparintamalla oli sunnuntainaki harvinaisen hiljasta... hyvä ruoka + hyvä viini ja alkudrinkki + harvinainen seura = unohtu juoda vettä)

Niin, ja kesäkausi tuli korkattua silläkin lailla, että vappuaaton kunniaksi jalkaan pääsivät ekaa kertaa omat ihanaiset valkoset Converset :D

Kivaa aattoiltaa ja nautinnollista ekstravapaapäivää töistä kaikille (ainaki Suomessa asuville)!