Ihan ekaksi täytyy kiittää Hanskaa keksistä :) sitä tässä tarvittiinkin. Pitäs ihan reipastua ja leipoa cookieseja jotta niitä sieltä keksipurkista hädän hetkellä löytäis. Ehkä sunnuntaina kun saadaan meille yövieraskin kaukaa idästä. Mutta ei siitä sen enempää.

Mieli on ollu vähän lauantain jälkeen matala, mutta kuten niin usein ennenkin, aivot koittaa suojata ihmistä keksimällä jotain muuta ajateltavaa, ja mun tapauksessa nyt on mielessä sisustaminen (lue: uudelleen mööbleeraaminen). Kaikkeahan ei voi, eikä kannatakaan, uusiksi laittaa mutta ainaki järjestystä voi kotona muuttaa ja vaikka koittaa keksiä jo olemassa oleville esineille uusia käyttötarkotuksia.

Eihän tuo tietenkään tarkota sitä ettenkö nyt jo ois löytäny moniakin huonekaluja joista haaveilen. Yksi olisi jopa tarpeellinenkin kun meidän eteinen vaatisi todellakin lisää säilytystilaa. Kenkäongelmaiseksi tunnustautuneena tämä olis aikas täydellinen lisä meidän kotiin:

1598337.jpg

Kuva: Riviera Maison

Mitattu ja mallattukkin jo on: kyllä se meille mahtus. Mutta saa nähä miten käy, saadaanko kuljetus kotiin järjestettyä ja antaako lompakon nyörit myöden. Vähän ajattelin josko itelle valmistujaislahjaksi...            Sohvapöytä sais mennä vaihtoon, tavotteena on pikkuhiljaa erota joistain Ikean huonekaluista, niitä kun tuli hätäpäissään D:n typötyhjään ekaan Suomen asuntoon hankittua. On muuten kamalan hankala päättää mitä haluaa, kun jos nyt ostetaan uusi sohvapöytä ni sen pitää sitten olla SE pöytä eikä vähän sinne päin. Ajattelin että jotain suht klassista varmaan, ja kun meillä kuiteski on aikas epäkliininen sisustus ni joku ihan basic Aallon pöytäkin vois käydä. Ongelmia saattaa aiheuttaa sitten kyllä tuo vaalea väri. Meillä kun on tummaa puuta jo muita huonekaluja, tulis ehkä vähän liikaa erilaisia jos tuo valkoinen kenkälaatikosto meille joskus muuttaa.

1598334.jpg

Kuva: Artek

Tietty sellanen ois kiva löytää jostain käytettynä, ei uuteen ole varaa investoida. Ja jos sitä vaikka kesällä ehtis pysähdellä pienemmilläki paikkakunnilla ni vois jotain hienoa löytääkin. Aattelin että pienehkö ja pyöreä pöytä ois monikäyttönen, en vaan tiedä oisko se liian hassu sohvan lähettyvillä. Kolmesta korkeudesta matalin olis tietty paras, muutenhan se on ihan ruokapöytä!

Tällainen Bankas-pöytä ois vailla uutta kotia, kiinnostaako ketään? 1598389.jpg

Yks meidän hyllyköistäkin on lähdössä ovesta ulos, taitaa olla jo uusi kotikin tiedossa kunhan kuljetus järjestyy. Sen tilalle ois mukava hankkia kaappi minne sais ovien taakse pölyltä piiloon kirjoja, pelejä jne. Jotain tähän tyyliin:

1598338.jpg

Kuva: Pentik

Ja tietty jo monta vuotta on haaveissa ollu löytää keittiön pöydän päähän tällainen jakkara, mutta pöytäryhmän värisenä.

1598340.jpg

Eli hunajansävyisenä.

1598342.jpg

Molemmat kuvat: Ilmari Tapiovaara

Perin tuollaisen ihanaisen 50-luvun pöydän tuoleineen isoäidiltä ja nyt se saa sitten ilahduttaa kauneudellaan meidän yhteisessä kodissakin. Vähän pienihän se on, ja matala, mutta onhan se vanhakin ja ihmiset oli sillon lyhyempiä ku nykyään. Kuvissa tosiaan uustuotannon huonekalut.

***

Tämä monsteri menee muuten huomenna hakemaan gradunsa sitomosta ja kiikuttaa kiltisti 2 kpl tiedekuntaan puolilta päivin. Alkaa vedellä siis viimesiään tuokin turkasen rojekti :D Eli minä lähden tästä nyt viikonlopun viettoon, huomenna ei töihin ehi ku pitää pyörähtää Turkkusessa!