1604102.jpg
Siinä se nyt on, mun gradu kotona, ja sen kaksi sisarusta humanistisen tiedekunnan kansliassa. Kahden vuoden ressaamisen ja väkerryksen tulos. Kuukauden sisällä pitäis saada tietää mennäänkö lubenterilla läpi vai millä, mutta sillä ei oo kamalasti väliä. Juhlat on joka tapauksessa suunnitteilla heinäkuulle :) Sen kummemmin eiliestä tapahtumaa ei olla juhlistettu; kilisteltiin D:n kanssa thaimaalaisilla drinksuilla ja vietettiin rentoa perjantai-iltaa kotosalla. Ovat muuten aika lailla amerikkalaisten wine cooler -serkkujensa kaltaisia nuo thaimaalaiset. Lähtivät Alkosta mukaan lähinnä nätin etikettinsä ansiosta :)

Valmistujaisjuhlan teemaa on jo mietitty, mekko on ostettu ja manolot oottavat innolla tilaisuutta päästä vähän ulkoilemaan. Ehkä tilaisuuksia tulee vielä tänä vuonna enemmänki, who knows.

Tänään päivä meni maakuntamatkaillessa Vantaalla ja Itäkeskuksessa. Tällaiselle keskusta-asukille (Laru on kuitenki aika keskustaa) Vantaan perukoilla busseilu, ja varsinki vapaapäivänä, on aika erikoista. Syynä reissuun oli ajotakin etsintä, joka vei meidät All Rightin myymälään. Me löydettiin molemmat sopivat takit; D sai omansa jo mukaan, mutta mun meni tilaukseen ja se pitäs saada alkuviikosta. Oonki sitte jo niin motoristia että ;). Vain pyörä puuttuu.

Sain ulkoiluttaa tänään ekaa kertaa uusia kangassandaaleja jotka tuli torstaina Ameriikan paketissa. Shoppailin sitten ihan pikkasen Sephoran ja Victoria's Secretin sivuilla... Nyt on uutta naamarasvaa ja tuoksua joksikin aikaa :). Sandaalit löyty aleosastolta ja kokokin oli oikea, joten niitä tulee kyllä piettyä tänä kesänä!
1604100.jpg

Tänä iltana siirrellään vielä huonekaluja ja koitetaan löytää joku sopusointu olohuoneeseen. Huomenna eessä on reitin löytäminen työpaikalle polkupyörällä, tarkotuksena on alkaa polkemaan töihin pari päivää viikosta. Matkaa kertyy 17 km suuntaansa, joten eipähän tartte sitte enää erikseen lähtä jumpalle! On muuten eka pyöräreissu viime kesän jälkeen, laiskaa on ollu. Toivottavasti tien löytämiseen ei mee ihan koko sunnuntaita, pitäs siivotakin ennen ku saadaan yövieras :)