Huhhuh, tulipas sitä hulluteltua eilen illalla niin ettei melkein töihin tänä aamuna ehtiny. Lisäväriä perjantaihin 13. päivä toi aamuinen herätys jota ei jostain syystä koskaan tullu kun tämä Monsteri oli unohtanu kännykkänsä äänettömälle. Saa sitä sitä herätystä sillon ootella vaikka maailman tappiin saakka. Selvisin kuitenkin tuntia aiottua myöhemmin työpaikalle, ja jotain oon jopa saanu aikaanki.

Eilen mentiin markkinointipalaverin jälkeen suomalaiseen ravintolaan illalliselle ja kansainvälisessä porukassa oli vallan mukavaa. Ruoka nyt oli mitä oli, ihan hyvää mutta suomalaiselle kaukana totutusta ravintolaruoasta, mutta chileläinen punaviini oli mainiota. Paikallahan oli myyntiedustajat Saksasta, Ranskasta, Ruotsista ja Iso-Britanniasta, sekä meidän Helsingin tiimi. Jostain syystä kaikki suomalaiset lähti suoraan ravintolasta kotia kohti kun taas minä jäin luomaan suhteita vieraanmaalaisten kanssa. Loppuilta sinne puoleen yöhön menikin jalkapallon ja oluen parissa Sport's Academyssä ja lopputuloksen kaikki minun viinapään tuntevat tietääkin. Niinhän siinä käy kun tämmönen pienehkö naisihminen juo yhtä paljon olutta kuin raavaat miehet, jotka sieltä baaritiskiltä sitä olutta pöytään kantaa. Eihän suomalainen ilmasesta juomasta kieltäydy ;) Vähän meinas aamulla päätä jomottaa, mutta aikas kunnialla kyllä selvittiin.

Ei kaduta kuitenkaan yhtään, koska opin tuntemaan useampaakin kollegaa paljon paremmin. Varsinkin ranskalaisen kanssa tultiin hienosti juttuun, kun voitiin höpötellä ranskaksi. Helpotti häntäkin kun se englanti ei kauheen vahva kieli ollut... Mutta siitä hyvästä meillä on D:n kanssa yöpymispaikka Marseillessa tämän kesän interrailreissulla jos niin halutaan. Kyllä nuo ranskalaiset osaa olla niin mukavia ja vieraanvaraisia :)

Ja jalitsun EM-kisojen eka kokonainen matsikin tuli siinä sivussa katottua :), aikas jännä oli
Itävalta-Puola vaikken ois etukäteen osannu ajatellakaan.

Viikonlopuksi tiedossa on armotonta shoppailua (mun osalta toivottavasti vaan kattelua, ei ostelua) ja muuten vaan tyttöilyä, kun bestis saapuu huomenna aamulla Oulusta neljän päivän vierailulle. Kiva kun saa kokatakki sitte jopa kolmelle ihmiselle kahden sijaan :)

Nyt kotimatkalle jotta ehtii virkistäytyä kotona ennen illan koitosta, mennään nimittäin taasen Duussin kanssa laulamaan! Eli Kylli-täti is in town tonite :D