Aamiaiseksi piirakkaa ja cupcakeseja kahvin kera, noin kello kaksi iltapäivällä:
1705379.jpg
Terveellisenä osana lasi maitoa ja puoli litraa kirsikoita :)

Siitä selvittiin sitten kaupunkiin neljän jälkeen ja leffaan varttia vaille kuusi. Tällä kertaa katottiin jo pitkään mielessä ollut Iron Man. Oli muuten aikas hyvä sarjakuvaelokuva.

Syynä laiskaan lauantaihin voidaan pitää eilisiä grillajaisia Nummelan suunnalla kavereiden mökillä jonne lähdettiin vasta 8 aikaan illalla. Syötiin yllin kyllin ja juotiin kohtuudella. Juustohampurilaisia, vähän makkaraa, ihanaa erikoisemmalla reseptillä tehtyä perunasalaattia ja jälkkäriksi kuvassakin näkyviä leivonnaisia, nam! Juhlistettiin näin USA:n itsenäisyyspäivää.
Lähdettiin vaan kotia kohti vasta puoli yhden aikaan jolloin minä jo nukahdin autoon. Meni sitten puolille päivin nukkuessa... Mutta kivaa oli, eilen ja tänään. Huomenna vuorossa D:n lähtö neljän päivän työmatkalle ja mulla pumppitunti pitkästä aikaa. Koitan sitten saada alkuviikosta nautittua minä-ajasta kun kotona ei normaalista poiketen olekaan ketään oottamassa. Näin harvinaisena herkkuna tuo yksin olo tekee kyllä gutaa :) Ja absence makes the heart grow fonder.