1843428.jpg

When you're on a golden sea
You don't need no memory
Just a place to call your own
As we drift into the zone

On an island in the sun
We'll be playing and having fun
And it makes me feel so fine
I can't control my brain

We'll run away together
We'll spend some time forever
We'll never feel bad anymore

Juuri laulun vika säkeistö iskee ku metrinen halko. Odotan onnellisempaa ja huolettomampaa yhdessäoloa. Toiveeni toteutukoon huomenna.

Lauantaiaamuna alkaa kauan odotettu kesäloma. Oikeastaan tätä kesälomaa on odotettu viime kesästä saakka. Silloinen kesälomamatkaksi suunniteltu Välimeren risteily piti onnettomuuden takia perua :(
Nyt otetaan sitten vahinko takasin ja lähetään kiertueelle läntiseen Eurooppaan kokonaista kolmeksi viikoksi.
Reitti on ite suunniteltu, ja aikas hektisen kuuloinen, mutta ei se oikeasti sitä ole ;)

Barcelona - Montpellier - Cabrières - Avignon - Aix-en-Provence - Nizza - Rooma - Pariisi - Brysseli - Amsterdam - Berliini

Lento Suomesta Espanjaan ja paluulento Saksasta Suomeen. Muut välit mennäänkin sitten raiteilla :)
Junalla on kiva matkustaa, ehtii katella vähän maisemiakin ja lueskella kaupunkioppaita. Matkaseurana meillä on D:n kanssa hänen vanhempansa jotka lentävät Portlandista Barcelonaan myös huomenna. Tapaamme kentällä ja matkaamme yhessä uusiin seikkailuihin. Saahaan me kyllä varppina D:n kanssa "omaakin" aikaa, oma hotellihuone meillä on ainaki Roomassa ja Pariisissa :) Vitsi ku rupee jännittään jo matkasta kirjottaminenki!

Seuraavat kolme viikkoa on sitte blogissa hiljasta, mutta koitan postata kuveja ja vähän tarinaakin kunhan kotiudutaan taas Suomeen. Näkyy taas syyskuun puolivälin tienoilla!