Oikein ihana päivä on takana. Nyt illalla yritän laittaa postausta kokoon Roomasta ja Pariisista, mutta helppoa se ei ole kun kaksi karvaista assistenttia tahtoo välttämättä painella kaikkia näppäimiä JA leikkiä hiirellä kun siinä on niin kivat valot. Kisut on kyllä vieneet meidän molempien sydämet ihan täysin. Siitäkin huolimatta, että viime yönä tuli sitten ensimmäinen omaisuusvahinko; matala Aalto-maljani tuli sitten räsähtäen television viereiseltä hyllyltä alas parketille noin klo 1.15. Olivat tainneet pienet painia oikein urakalla kun olivat saaneet itseään painavamman maljan sieltä tuupattua. Ei voi mitään, kaatunutta maitoa on turha surra. Eniten kyllä säikähdin sitä, että jompi kumpi saa tassuunsa lasinsirpaleen ja sitten tulee ennen aikainen reissu eläinlääkärille. Onneksi tassuvahingoilta selvittiin :)

Aamulle herättiin D:n kanssa ajoissa jotta ehdittiin heti 11 maissa Kaapelitehtaalle Design Markettiin. En tälläkään kertaa olettanut ostavani mitään, mutta toisin kävi. Yksi näitä lauantain yllätyksiä :)
Aeron nurkkauksesta piti pelastaa yksinäinen poika, nimittäin Pirkka:

1941492.jpg
Mielestäni tein hyvän diilin: uustuotannon tuoli kolmanneksella ovh:sta. Tietty tuo väri on eri kuin oman ruokailuryhmäni, mutta yksinäisyydessään tuo tuoli saakin olla erilainen. Uustuotannon huonekalut on myös himppusen verran korkeampia kuin 50-luvun alkuperäiset, joten toivonkin että uusi Pirkka löytää paikkansa muualta kuin keittiöstä.

Toinen mukaan lähtenyt, tarpeellinen markettitavara on Tunto Designin istuin/säilytyslaatikko joka ainakin alkuun tulee toimittamaan paperinkeräyslaatikon virkaa. Erivärisiä olisi ollut tarjolla, mutta päädyin kaikessa yksinkertaisuudessaan valkoiseen. Vain yksi sivu on valkoinen, muut koivunvärisiä.

1941541.jpg
Kuva: Tunto Design
Melkein hankin tuollaisen jo kaksi vuotta sitten, mutta tänään en voinut sitä enää jättää sinne. Pitäsköhän hakea vielä toinen...

Marketin jälkeen lähettiin ystäväpariskunnan kanssa mopoajelulle syksyiseen iltapäivään: Hvitträskin kautta Lohjalle syömään ja sitten kuuden maissa kotiin. Matkalle sai ihailla yllin kyllin kauniita ruskan sävyjä ja haikailla oman omenapuun perään. Tahtoo hedelmäpuita!
Menomatkalla tuli yllättäen käytyä ajovarusteostoksilla kun nilkkoja kylmäsi kyydissä. Löysin viimeisen puuttuvan varusteen, nimittäin ajokengät All Rightin outlet-myymälästä sopivalla alennuksella. Shoppailtua ihan suunnittelematta useaan otteeseen ;)

1941488.jpg

Nyt D:n ollessa yksillä ystäviensä kanssa, taidan laittaa mukillisen teetä ja asettautua sohvan nurkkaan uusimman Marie Clairen (tuli pitkän odotuksen jälkeen perille Jenkkilästä!) ja Huippumalli haussa -sarjan seuraan.

Matkarapsa jatkuu siis pian, kunhan saan hetken kirjotusrauhan kissuloilta :D