Hanska haastoi mut outous-meemiin. Aikas vaikean pisti, mutta katotaan josko jotain löytys...

Tehtävänanto: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. En osaa nukkua ilman peittoa enkä nukahtaa jos jalat ei ole "pussissa". Vaikka ois kuinka kuuma tahansa, niin päällä pitää olla ainakin lakana jos ei peittoa. Ja peitto pitää aina huljauttaa jalkojen alle niin että siitä muodostuu pussi pitämään varpaat varmasti suojassa kylmältä sängyn ulkopuoliselta maailmalta.

2. Jätän tiskikoneen luukun aina raolleen jos sisällä on likaisia astioita. Ainoa syy jonka tälle keksin on se, että tyhjentämisen jälkeen kone on vielä lämmin ja jos sinne sulkee likasia astioita saman tien, niin lämmin ilma vahvistaa ikävästi likasten astioiden hajua. Jos taas luukku on raollaan, haju ja lämpö hälvenee ja mahdollisia hajuhaittoja ei keittiössä edes huomaa. Tämä on yksi D:n ilmottamia outouksia, olemme tästä asiasta AIVAN eri mieltä.

3. Oivariinista aka Voimariinista en luovu. En ennenku näen sen oikeasti vaikuttavan painooni tai terveyteeni haitallisesti. Keijut ja muut vaan ei maistu ainoana leivänpäällisenä yhtä hyvältä.

4. Puhun kuin konekivääri. Useammaltakin taholta on tullu palautetta, että puhun nopeasti. Jopa liian nopeasti. Konekiväärivertaus juontaa juurensa jonnekin 90-luvun puoliväliin kun D:n isoveli tokaisi mun puheen kuulostavan ihan machine gunilta. Nopeus ei tunnu paljon muuttuvan on kyse sitten suomesta, englannista tahi ranskasta.

5. Kaikella on paikkansa. Siistiä sen pitää olla. Siis teoriassa, jota yritän kyllä parhaani mukaan myös todellisuudeksi muuttaa. Mutta erilaisia pinoja ja läjiä tuntuu syntyvän kuin sieniä sateella, ja ainakin nopeampaa kuin mitä niistä pääsee eroon. D kutsuu mua joskus Monicaksi...

Enpä minä kovin outo taida ollakaan jos tuota listaa kattoo. Mutta tuntuu kyllä siltä kuin jotain olisi unohtunu... Ei vaan näin yhdellä istumalla mieleen tule. Enkä varmaan itse edes enää tiedosta joitain outoja omia tapojani.

Haastan mukaan outouksien listaamiseen Stinan, Duussin ja Pupucen. Kaikki muutkin mukaan jotka eivät vielä ole osaa ottaneet!