Tulihan sitä lunta sitten kunnolla, vähän jo ehti hävettääkin tuo lauantainen lähes-tyhjästä intoilu ;) Tänä aamuna sai kahlata säärtä myöten lumihangessa ennen ku pääsi isolle tielle ja siitä bussipysäkille. Ei ollu huoltoyhtiön pojat vielä meidän pihaan asti aamulla ehtineet. Bussit tietty vähän liukasteli ja myöhästeli vielä aamulla, mutta ei se mitään jos myös vaihtobussi on saman verran  myöhässä että siihenki ehtii. Ajomatka tänne Vantaan perukoille kestikin sitten lähes vartin pitempään kuin normiaamuna. Mutta on se vaan niin mahtavaa, että lunta on ja sitä sataa vieläkin lissää!

Ihanaa on sekin, että ensi sunnuntai on jo eka adventti. Saa laittaa joulua kotiin ja ehkä jopa miettiä millon piparit leivottaisiin. Kynttiläasetelmiakin oon jo vähän suunnitellu; voi sitten vaan mysata sohvalla armaan kainalossa, rapsutella kissoja, juoda kuumaa ja ihastella kynttilöiden liekkien lepatusta :D Siis ainaki sillon ku on vapaalla, jos arkena ei ehi.

Sain myös hyviä uutisia: kutsun pääsykokeeseen Turun konferenssitulkkikoulutukseen mihin hain lokakuussa! Soveltuvuuskoe on tiedossa 8.12, eli tasan kaksi viikkoa on aikaa prepata ulkomaan politiikan ja maailmantalouden asioita kolmella kielellä. Kääk. Pitänee lukea lehtiä vähän tavallista tarkemmin... (Oiskos Duussi sulla aikaa vaikkas kahvittelulle tuolloin?)

Yks kivajuttu vielä: Mintulla on taas maanantaiarvonta, eikun kipin kapin sinne osallistumaan!