2053860.jpg

Sain sohvalle tarjoiltuna tällaisen herkun synttärin päätteeksi: banana split, missä jätskeinä ystävämme Fudge Brownie ja Cookie Dough. NAM.

Kuka hoksaa kynttilöistä paljonko sitä tuli täytettyä vuosia? (ilman kynttilöitäkin tietäjät, älkää vielä vastakko ;)!) Kotiin tullessani mua oli odottamassa myös kaksi ihanaa korttia ihan ulkomailta saakka, sekä kaksi pakettia. Ystävien muistaminen ei koskaan lakkaa liikuttamasta, kortteja lukiessani silmätkin kostuivat; olen kyllä niin herkkis joskus, että D:tä oikein naurattaa :).

Tänään jatkanki fiilistelyä lahjaksi saamassani neuletakissa, jossa on mukavan rento ja kotoisa olo. Samalla ratkesi aiemmin pähkäilemäni ostaako-vai-eikö-ostaa -dilemma, vaikka neuletakki ei juuri himoitsemani takki olekaan. Ihana silti, ja sainhan sen omalta kullalta :) Ihan hyvä munkin oppia, että aina ei kallein ole se oikea. Säästyy rahaa paljon muuhun kun ei laita lähes kahtasataa euroa johonki neuleeseen. Hullultahan tuo nyt kuulostaa kun sen oikein tänne kirjottaa. Onneksi se jäi kauppaan!