Eilen meillä oli kotona pikkupotilas. Tai ei nyt niin pieni edes; roikale painoi kuulemma punnituksessa 3,15 kg! Peanut kävi eläinlääkärillä D:n kanssa iltapäivällä ja vietti alkuillan nuokkuen korissaan. Mukavaa asentoa näytti olevan aika vaikea löytää; normaali istuminen ei kai ollut kauhean kivaa. Aika nopeasti poika kuitenkin anestesiasta toipui ja yhdeksän aikaan illalla oli jo täysi hönkä päällä. Toisessa etutassussa ollut side (tiputuksen takia) piti heti järsiä pois, joten nyt sitten näkyy toisen ajeltu sääri. Kaikkein ikävintä eilisessä oli lääkärin ohjeiden noudattaminen; ruokaa ei Peanutille saanut antaa ennen tätä aamua. Voi sitä keittiössä ravaamista ja ruokapaikan tarkistamista. Ja ei, ei siellä vieläkään ole mitään muuta kuin vesikuppi :( Pettymys oli silminnähtävä. Aamulla kun annoin nappuloita, niin niitä vedettiin sellaista tahtia ääntä kohti, että ei edes puremaan ehitty. Onneksi palat on niin pieniä ettei suurta tukehtumisvaaraa kuitenkaan ole. 

D sai onneksi ottaa tän päivän töistä vapaaksi, ja seuraa näin Peanutin touhuja kotona jotta vältyttäisiin liialta alapään nuolemiselta ja remuamiselta. Vessaakin pitää siivota tavallista useammin, jotta tulehduksen riski pienenisi. Kyllä se kaveri siitä nopeasti toipuu, I'm sure of it.

2139739.jpg

*Tähän tulisi söpö kisukuva jos joku olisi ottanu oikean USB-piuhan mukaan työpaikalle kuvan saadakseen... EDIT: saatiinhan se kun kotiin pääsin. Eikä se edes ollutkaan mitenkään onnistunut kuva :(

Olin varannut leikkausajan tammikuun toiselle päivälle, mutta sitä jouduttiin aikaistamaan muutamalla viikolla, sillä pojulla on ollut tytöt mielessä viime aikoina vähän turhan paljon. Siksi kai se on niin mielellään munkin sylissä makoillut rapsuteltavana. Toivotaan, että haavat paranee aikataulussa (n. 10 päivää) ja ilman komplikaatioita. Edessä on kuitenkin kissojen ensimmäinen lentomatka jo viikon päästä lauantaina, ja ensimmäinen viikko poissa oman kodin turvasta. Siihen ei kyllä lisästressiksi enää mitään terveysongelmia haluta.

*Muodista kiinnostuneet, tsekatkaa Mintun blogi, jossa on taas hieno arvonta.