2157752.jpg

Näköjään joku on eri mieltä edellisessä postauksessa mainitsemastani kiltteydestä. Pussukka odotti töihin tullessani näppiksen päällä. Mutta pienen gallupin jälkeen tuloksena oli koko kerroksellinen tuhmia työntekijöitä, joten ehkä tuon (hairahtaneen) tontun mielipiteen voi jättää huomioimatta.

Varsinkin kun toinen tonttu toimitti muutamaa tuntia myöhemmin joululahjan:

2157753.jpg

Kyseessä firman uuden brändin mukaan värjätty muki, joten nyt on Iittalan mukeja kaksin kappalein tuossa työpöydän murkalla. Mukin ideana on myös vähentää ruokalan (ja kahviautomaattien) kertakäyttökuppien käyttöä. Tavoitteena on, että jokainen ottaisi tavakseen tuoda lounaalle ja kahvitauolle oman mukinsa. Minähän olen kiikuttanut mukia mukanani siitä asti kun taloon tuli. Ollaan sitä niin edelläkävijää että ;)

2157754.jpg

Kuvat ovat suttusia ku en osaa oikein vielä tuota puhelimen kameraa käyttää... Ja eihän parilla megapikselillä vielä ihmeitä saada aikaan muutenkaan. Mutta yllä siis pakkaus, jossa muki tuli.

***

Minä lähen huomenaamulla kissoineni ja miehineni pohojoseen lomalle, joten talvikuulumisia seuraavan kerran kun palataan reilun viikon päästä kotia.
Toivotaan, että kaikki on ollut kilttejä, jottei kuusen alla aattona odota toivottujen lahjojen sijaan vain pussi papanoita.

Hauskaa Joulua!