Päivä alko huonosti, muuttui paremmaksi heti kun pääsin työpaikalle (on hyvin harvinaista että päivä paranee töihin saapumisella) ja vajosi huonoimmasta huonoimpaan jo ennen lounasta. Aikamoista tunteiden vuoristorataa on ollut, eikä päivä ole vielä edes puolessa.

Nooh, ei tässä mistään maailmaa kaatavasta kyse ole kuitenkaan, mutta pannuun kyllä ottaa.

* Heräsin ekstra-aikasin päästäkseni töistä suoraan kivalle jumppatunnille: unohdin jumppakamat eteiseen.

** Mieltä piristi työpaikan joulupuurotilaisuus aamutuimaan missä jaettiin myös secret Santa -lahjat: sain pullon Leijona-viinaa, viitaten työpaikkaani (olen siis contractorina) ;)

*** Alakulon niitiksi kuitenkin tuli sähköposti klo 10.36, jossa kerrottiin etten läpäissyt tulkkauskoulutuksen soveltuvuuskoetta...

Tämmönen päivä siis tänään, vieläköhän sitä jotenkin vois huonontaa? Parantaminen on onneksi helppoa kun makaa jo kuopan pohjalla. Työkaveri jo ehdottikin Leijona-pullon korkkaamista, mutta taidan kuitenkin vain psyykata itteäni tämän iltaisella GH World Tour -sessiolla :D

Otsikon kysymys on muuten suunnattu kaikille lukijoille; apu on enemmän kuin tarpeen. Tietty tällä hetkellä mietin vaan Stockan myyjäksi hakemista, kun ei nämä omaa koulutusta liippaavat yritykset tuota toivomaani tulosta. Tämänpäiväistä hylkäystäkin enemmän kirpaisi taannoinen tekstityshomman pieleen meno. Voi kunpa voisi palata ajassa taaksepäin, ja kuitenkin tietää ne asiat mitkä nyt tietää, jotta onnistuisi testikäännöksessä paremmin!