Ja heti alkuun täytyy sanoa että tiedän otsikossa olevan anglismin; se on vähän inside-juttu kun yhteen aikaan käytin tuota ilmaisua paljon suomeksi puhuessani, ja eräs ystävä siitä minulle vihdoin huomautti: suomen kielessähän meillä on jotain mielessä, ei sen päällä;)

Viime päivinä mielessä on ollut monta asiaa:

1. D:n toipuminen
2. D:n vanhempien kotiinlähtö
3. Grr-adu
4. Työ
5. Syksyn tulo

N:o 1 on mielessä koko ajan, ja nyt kun en ole kotona aina kaverina, tulee välillä huoli siitä miten arkipäivät tulee sujumaan. Mutta D on aikuinen mies, joten kyllä asiat hoituu, ja sitä paitsi nyt D liikkuu jo kohtuu sujuvasti kyynärsauvoillakin, joten joka paikkaan pääsee jos haluaa, ja jaksaa:).

N:o 2 tapahtui eilen aamulla varhain. Lähdettiin kaikki yhdessä lentokentälle noin 5.50 ja tultiin D:n kanssa takasin vähän ennen 8. Ero ei ollut niin haikea kuin se ois voinu olla, suurelta osin varmaan sen takia, että jouluksi me ollaan menossa jenkkeihin, joten ei seuraavaan tapaamiseen ole enää pitkä aika.:) Vähän tyhjältä tuntuu nyt kotona, mutta toisaalta iltojen rauha on aika ihanaa.

Aasinsillalla kätevästi N:o 3:seen... Nyt kun on näitä rauhallisia iltoja, niin pitää alkaa taas gradun kirjottaminen. Vaikka ei yhtään huvita, en tiedä ketä oikeesti huvittaa. Minä olen ainakin niitä ihmisiä joille se on pakollinen paha, se pitää saada pois alta. Ja tänä syksynä on vihdoin sen aika. Onhan se ollut jo pitkälle toista vuotta "työn alla", enempi tai vähempi. Mutta kun on vaan niin hyvä lykkäämään asioita, niitä tärkeitäkin:(

N:o 4 ei yleensä niin kamalasti mielessä pyöri,siis vapaa-ajalla, mutta nyt on yksi projekti loppumassa huomenna, ja seuraava on 2 kk juttu firman omalla toimistolla. Sinne on mukava 20 min. matka kotoa, vaikkakin seutulippu pitää sinnekin olla. Mutta marraskuun alusta alkaa vuoden mittainen projekti samassa paikassa Vantaalla, missä oon viimeset 5 kk ollu. Sinne vierähtää tunti suuntaansa matkoihin. Ei ole herkkua, ei. Mutta paikka on kiva ja ihmiset varsinkin, kyllähän hyvä työilmapiiri merkkaa paljon, ja tiedänpähän vuoden eteenpäin että minne sitä aamulla onkaan menossa.

N:o 5 syksyn tulo ei haittaa yhtään. Pienenä nimesin syksyn usein lempivuodenajaksi, mutta silloin vaakakupissa painoi myös syntymäpäivän ajankohta, marraskuu. Mutta näin vanhempana tykkään syksystä muista(kin) syistä:

On kiva että illat pimenee ja kynttilöiden polttaminen luo oikeesti mukavaa tunnelmaa.
On kiva että voi juoda teetä ja kuumaa kaakaota kotona sohvan nurkassa hikoilematta.
On kiva että suosikkisarjat palaa kesätauoilta ni on taas mitä seurata:)
On kiva että syksylle on luvassa kulttuuririentoja: Muse ja Cirque du Soleil!
On kiva että voi ruveta käyttämään nättejä tummasävyisiä vaatteita kesän kirkkaiden ja pastellien jälkeen. Vaikkakin niistäkin tykkään, mutta talvella ei oikein tuu pastelleja suosittua. Aiheeseen liittyen, myös uusien vaatteiden hankkiminen uuden sesongin kynnyksellä on jotenki enempi ok kuin muulloin, ainaki meillä;) Ite meinaan koittaa tänä syksynä uutena värinä tummaa liilaa, jota ennen olen vähä inhonnutki, kumma miten se maku muuttuu. Myös uudet saappaat olis kivat, sellaset kuin nämä kahdet:
861276.jpg

861274.jpg(Kuvat Vagabond)
Ratsastussaappaat on ollu haussa jo pari vuotta, mutten vieläkään sellasia omista. Toisaalta lakerikengät on tosi kivoja, en vaan ihan tiedä onko se materiaalina parhaimmillaan saappaissa, vai pienemmissä määrissä korkkareissa tai balleriinoissa. Jotkut tarttis kuitenki saada:D

Minun puolestani syksy saa siis jo tulla, bienvenue!