D paranee päivä päivältä, ja tänään vihdoinkin ommeltiin se suurin leikkaushaava umpeen, mutta vieläkään ei varmasti tiedetä millon pääsee kotiin. Ehkä perjantaina tai lauantaina. Olisihan tuo jo aika. Vaikka vähä pelottaaki että miten kaikki sitten kotona hoituu. Minä olen sitten siteiden vaihtaja, ruoanlaittaja, pyykinpesijä ja pelle. Hauskuuttaa pitää jottei paraneminen hidastu pahan mielen takia:)

Kävin sitten itekin työterveyslääkärillä päivällä kysymässä ihme-haamukivustani joka ilmestyy ainakin 2 kertaa vuodessa, mutta häviää aina itestään parin päivän kuluessa. Se on sellasta salamakipua tuossa korvan ja leukaluiden yhtymäkohdan välissä, joka viiltää niin että pistää irvistään... Eikä ole hajuakaan ollut mikä sen aiheuttaa.
No, lääkäri sano että taitaa olla hammaslääkärin hommia, kun voi johtua joko leukaluusta, tai jostain sylkirauhasesta tai jotain. Pitänee siis hommata aika ens kuussa yksityiselle, ku tunnetusti Helsingissä saa kunnalliselle aaaika pitkään odottaa.. Jospa saatas töistäki se bonus mistä on ollut jo kuukausi puhetta. Sais sen hamppilääkärin sitten maksettua:)

Toimistolta hain vihdoinkin lisää lounareita ja Liikuntaseteleitä, mutta niitä sain vaan 10(!) ku kuulemma niitä saa vaan 10kpl/joka toinen kk. Jospa oisin tuon tiennyt niin olisin ottanu niitä joka toinen kk vuoden alusta asti ni sais nyt sen motivuskortin ladattua. Mutta taitaakin jäädä melkein parisataa euroa itelle maksettavaksi:( Höh. Saas nähä saanko sitäkään ens viikolla ostettua...