Olipas kyllä mukava päivä tänään:) Aamulla käytiin keikka Medivireessä poistattamassa D:n niitit (tikit jätettiin vielä paikoilleen ens maanantaihin saakka), kahelta (ukkosen takia Turun juna oli melkein tunnin myöhässä!) tavattiin Duussin kanssa asemalla ja käytiin yhessä lounaalla ja sen jälkeen pääsin kuukauden tauon jälkeen taas pumppiin!

Lounaspaikasta sen verran, että kaikki helsinkiläiset sen varmaan jo tuntee, mutta ite kävin Soppakeittiössä nyt ekaa kertaa, ja oli kyllä hesarista ja Citystä luettujen juttujen veroinen! Kamalan hyvää keittoa ja älyttömän mukava henkilökunta, ja ekstrana ihanaa yrttiöljyä leivän kanssa, NAM:) Nautiskeltiin siellä sitten vihannessosekeittoa ja katkarapu-nuudelikeittoa, ja tuota maukasta leipää öljyn kera. Tuli kyllä massu täyteen; jaksoinpahan ainaki jumppailla pari tuntia myöhemmin.
Suosittelen kyllä kovasti jos päiväsaikaan Hakaniemeen sattuu.

Tuli vähän muutenki turistiolo kun hoksasin etten koskaan oo jääny metrosta Hakaniemessä enkä Sörnäisissä ennen tätä päivää, pitää viedä D:ki Hakaniemen torille ja halliin kunhan se tuosta tervehtyy. Ja vois samalla sitte käyä tutustumassa myös Hämeentien etnisten ruokakauppojen tarjontaan:)

Nyt pitääki mennä vatkaamaan vispipuuroa kun meinasin sellasta tarjota ulkomaalaisvieraillemme tänä iltana:) Teki niin kovasti jumpan jälkeen mieli...