Delirious oli vähän olokin kun lauantain sirkusesitys Areenalla oli ohi. Vähän pöhkö fiilis koko show'sta jäi, vaikkakaan ei huono sellainen. Aikamoista tykitystä tunti ja 40 minuuttia, mutta aika meni tosi nopeesti. En ollut lukenut esityksestä mitään ennen sinne menoa, enkä näin ollen tiennyt edes että kyseessä on greatest hits -show. Musiikkikappaleet oli Cirque du Soleil'n kuuluisia kappaleita, mutta niistäkin tunnistin vain yhden, olen kai joskus telkkarissa nähnyt aikoinaan. Joten etsimääni tarinaa/punaista lankaa en esityksestä löytänyt, ja pienen pieni pettymys siitä pysyi takaraivossa koko esityksen ajan. Mutta jos ei puhuta siitä, niin kyllä show viihdyttävä oli.

                                                               927834.jpg

Suosikkeja olivat kuvassa näkyvät voimamiehet (huh huh), tyttö joka huljutteli hulavanteiden kanssa sekä rumpumiehet! Viimeset oli tietty muusikkoja, mutta niin vetäviä (ne rytmit siis;) kun show pyörähti käyntiin rummutuksilla ja onneksi sitä herkkua saatiin lisää vielä myöhemmässäkin vaiheessa. Duussille täytyy kertoa, että mukana poppoossa oli myös aimo joukko tanssijoita, ja olisit varppina tykänny! Ite tykkäsin tansseista usein paljon enemmän kuin ilma-akrobaateista esimerkiksi. Jotenkin se vaan näyttää mahtavammalta kun joukko tanssijoita vetää synkassa, kuin että yksinäinen akrobaatti roikkuu katonrajassa renkaassa... Ei sitä etteikö kaikki esiintyjät saanu mua huokailemaan jatkuvasti miten "mää en kyllä koskaan pystys tekemään tollasta". D siihen, että "I'm just really upset that because of the accident I will never be able to do that again, ever!" LOL  Tarkoittaen tietty akrobaatteja ja voimamiehiä;)

Esityksen jälkeen tuli tietty heti puhetta siitä, miten Cirque du Soleil'lla on jenkeissä useampia pysyviä esityksiä, ja monta niistä Las Vegasissa. Joten - mitä jos mentäs joulukuussa kattomaan vaikka uusin show Mystère? Siinä kun taitaa olla ihan stoorikin, ja esitys on enemmän perinteistä Cirque du Soleil'ta kuin Helsingissä nähty "konsertti". Kunhan saadaan lennot muutettua niin vois ruveta miettiin mikä ilta Vegasissa varattas show'lle... Tietty nyt kun rupeaa miettimään mitä menis kattomaan , ja mihin hotelliin, niin saattaa tulla tenkkapoo tuon tarjonnan kanssa. Kun siellä on varmasti konserttejakin ja kaikkea... Ei, pää kylmänä, muuten menee kaikki joulun alennusmyynteihin säästetyt shoppailurahat pääsylippuihin! Ellei sitten tule yhdessä yössä miljonääriksi kasinolla:D