Ihana oli tulla pitkän päivän jälkeen eilen kotiin, kun pöydällä ootti paketti ystävältä. Tiesin kyllä jo perjantaina, että paketti tulee luultavasti maanantaina, mutta tiesin vaan että siellä olis ystävälle lainaamani pokkari. Mutta kah, siellä oliki ihana tuliaisylläri Iso-Britanniasta: Saanko esitellä -
        Soft Coeur (alias The Honeymooner)!
            
              932244.jpg Ihana, pieni, nätti - ja niin hyväntuoksunen että! Kyseessä on siis Lush-firman massage bar, joka tuoksuu suklaalta, toffeelta ja hunajalta, NAM! Tehtiin jo D:n kanssa viikonlopulle suunnitelmia, ja listaan pääsi ykköspaikalle hieronta - pitäähän tuota heti päästä kokeilemaan, ja kun kerran noissa tuotteissa ei ole käytetty säilöntäaineita ni ei kai se ikuisuuksia ees säily.

Oon kuolannu Lushin tuotteiden perään jo kauan, mutta jostain syystä en ole saanu mitään hankittua. Viime vuonna Amsterdamissa näin Lush-liikkeen ekan kerran ja kävin jopa sisällä, mutta mitään ei tarttunu mukaan. Samoin kävi kesäkuussa Tukholmassa. Ehkä se on se ihanuuksien paljous - ei osaa pieni päättää mitä ottas. Ja ehkä vähä mietityttää se, että tuleeko niitä sitte käytettyä jos/kun ostaa. Saa nähdä josko nyt ihastun niin, että jouluna pitää jenkeistä ettiä kauppa!
Onko kukaan kokeillu Lushin tuotteita? Mitä tykkäsitte?

xo,
monsteri the muotibloggari ;)