922504.jpg
Saatiin vihdoinkin pari viikkoa sitten, monen viikon odotuksen jälkeen kotiin Tukholmasta löytämämme hieno valokuvajuliste, ja viime sunnuntaina saatiin se myös seinälle. Vuosi ollaan tyhjää seinää toljoteltu, mutta ei enää:)
Eihän tuosta kuvasta nyt kovin hyvin selvää saa, mutta siinä on siis Times Square 1950-luvulla. Se on ihana! Just sellanen kun olin ajatellutki että hankitaan jossain vaiheessa. Onneksi löyty ennemmin kuin myöhemmin.

Ja Stinan haasteeseen vastaukseni, näkymä keittiön ikkunasta:
                                  922529.jpg
Sadekin loppu just sopivasti iltapäivällä kun koko aamun ja alkuiltapäivän tuuli ja sato ankarasti. Bloggaan useimmiten töistä, mutta kotona ollessa istuskelen keittiössä läppärin ääressä:)
Haastan Duussin ja A:n mukaan.

Edit: "Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaa bloggausympäristösi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa, you get my point) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."