Täällä sataa. Nyt kolmatta päivää, ja on niin harmaata, niin harmaata. Kyllä sen eron taas huomaa kun on meinaa koko ajan sellanen olo että pitäs itteä hemmotella suklaalla (jota mulla ei yleensä edes tee mieli!) tai pitkään nukkumisella. Olen jopa yllättänyt itseni kadehtimasta D:tä joka on päivät kotona ja saa nukkua vaikka koko päivän jos haluaa. Enhän minä sellaista saa kadehtia, kun ei D kotona kuitenkaan omasta tahdosta ole, ja kyllä yksin kotona oleminen lopulta alkaa sekin tylsistyttää... Mutta näillä keleillä sitä koittaa vaan selvitä viikosta jotta viikonloppuna voi aamusin völlätä sängyssä pitempään ja viettää vaikka koko päivän pyjamassa:) Edellyttäen että oon täydentänyt ruokavarastot jo perjantaina;)

Meidän huusholliin on nyt sitten saapunut syksyn ensimmäinen nuha. Ei tällä kertaa meikäläiselle vaan meijän potilaalle:( Aivan ku ei ois tarpeeksi paha olo jo muutenkin. Ite koitan sitten taistella sitä vastaan kun ei töistäkään projektin tilanteen takia viittis olla nyt poissa. Mutta ei kai syysflunssalta oikein voi välttyä kun viettää koko päivän ihmisten seurassa; töissä avokonttorissa, työmatkat ruuhkabusseissa ja sitten on vielä kotonakin toipilas. Eiku käsiä pesemään joka käänteessä, on kuulemma tehokkain keino taudin välttämiseksi!

Mutta jonkin sortin iloinen asia on eilinen maili pomolta: sain sitten 76 € palkankorotuksen, yay! Eihän tuo rahana kyllä ole juurikaan mitään, eikä kyllä prosenttina aiemmastakaan, mutta on se hyvä että edes pikkasen nostavat kun ei taida meidän firmassa normi-indeksikorotukset oikein olla tapana.:(

Keskiviikkoa viedään, kovalla tohinalla viikonloppua kohti. Lauantaina onkin jo pitkään ootettu Cirque du Soleil'n näytös, jänskättää vähän. Toivon vaan että D voi jo sen verran paremmin että saa nautittua esityksestä myös. Sunnuntaina on lounas/päivällinen sovittuna johonkin helsinkiläiseen ravintolaan espanjalaisen ystävättäreni sekä hänen poikakaverinsa ja kaverin kanssa. Pitäs joku paikka keksiä, hmm.

Tässä ei nyt enää oo päätä eikä häntää, joten eiköhän aleta töihin;)

Kiitti Duussi vinkistä! (Spell with Flickr)

M O N S Bus Graveyard 06 E Stop R