1078077.jpg

Ajatella, että joulu on vaan kuukauden päässä! Eilen illalla sain paketoitua ensimmäiset paketit, jotka matkaavat mukanani Ouluun huomenna. Muuten en varmaan vielä näin paljon ennen itse joulunpyhiä olisi joulupapereita naftaliinista kaivamassa.

Tänä vuonna kyllä puhuimme joulusta D:n kanssa jo toukokuussa kun lentolippuja Amerikkaan ruvettiin kattelemaan, mutta itse jouluhössötykseen olen vasta heräämässä näin marraskuun puolivälin jälkeen. (Ja hössötyksellä tarkoitan ihan vaan joulun tunnelman luomista ja kynttilänvalosta nauttimista..) Meillä ei tänä vuonna kotiin paljon joulua laiteta, koska ollaan 3 viikkoa juuri joulun aikaan reissussa. Amerikkalaista joulua lähden innolla kokemaan, mutta siitä johtuen haluan ehtiä tehdä myös suomalaiseen jouluun liittyviä juttuja, kuten käydä laulamassa Kauneimmat joululaulut, nauttia glögistä ja joulutortuista, paistaa piparkakkuja jne. Tästä syystä meillä on nyt jo muutamana iltana kuunneltu joulumusiikkia ja juotu sohvan nurkkaan käpertyneenä kuumaa glögiä. Mun ihan ykkössuosikki joulumusiikin saralla on D:n mulle esittelemä Trans-Siberian Orchestra jonka versiot tutuista lauluista on mahtavia! Mahtipontisuutta ja kaunista musisointia riittää, ja pääsee vähän joulurokkaamaanki :) Sen lisäksi the Rat Packin joululevy on kans ihana.

Ensimmäiset joulutortut pääsevät uuniin tänä iltana kun kaveripariskunta tulee illalla meille, joten hyvässä joulutahdissa ollaan! Joulukorttien ja pipareiden teko on plänätty Itsenäisyyspäivälle kun on koko päivä aikaa (ainaki jos gradu on siihen mennessä almost ready), joten silloin meillä ollaan jo ihan joulutunnelmissa. Joulu on taas ihan nurkan takana ja mun mielestä siitä pitää nauttia täysin rinnoin kun sekin tulee vaan kerran vuodessa!

Tonttuisaa pikkujoulukautta kaikille!