Viimeinen ilta Seattlessa alkaa olla pulkassa ja niin on myos eka voitto pokeripelissa! Nimittain mina se sitten menin voittamaan kaveriporukan pokeripelin, ja ihan kahden pelin kokemuksella! Yhdessa vaiheessa merkkikasassa oli enaa kolme merkkia, mutta niin sita vaan jollain ilveella noustiin kaksinpeliin saakka ja siita voittoon :D Hyvia kortteja rupes tulemaan vasta heads up -pelissa, missa niita periaatteessa kaikkein vahiten ois tarvinnu. Mutta auttoivat ne kuitenki voittoon, 80 dollaria siita nettosin kun aloitusmaksu jokaiselta oli 10 dollaria. Taidanpa kokeilla no limit Texas hold'emin peluuta toistekin jos siihen on mahdollisuus ;)

Voiton kunniaksi koukattiin majapaikkaamme palatessa drive-thru Starbucksin kautta (on muuten auki 24h, on se ihmeellista tallaselle Suomen aikatauluihin tottuneelle...) ja mina sain pitkasta aikaa mahdollisuuden tarjota D:llekin juoman. Ite paadyin strawberries and creme frappuccinoon, nam.

Tuo monikko tuossa otsikossa ei muuten ole vahinko, sattuipa jotain muutakin ainutlaatuista jo talla reissun ekalla viikolla, koitan ehtia postata aiheesta viikonlopun aikana. Olettaen tietty etta loydan kullalleni joululahjan, se menee nyt kuitenkin to do-listalla ykkossijalle. Voin vinkata sen verran etta kyseessa on aihe joka koskettaa monen monituisia naisia, minunkin kaveripiirissa... Stay tuned!