Kommenttilootaan ehti jo tulla yksi muistutus Vegas-postauksesta jonka lupasin viikonlopun aikana laittaa. Olisin sen tehnytkin, mutta D:n vanhempien luona on niin rasittavan hidas Internetyhteys, etta netissa ei viitsi tehda yhtaan mitaan. Nyt ollaan sitten joulupaivasta melkeen selvitty, kun loppuillan pokeripeli alkaa vedella viimeisiaan. Taalla D:n isoveljen kotona netti sentaan toimii siedettavalla nopeudella joten tassa tulee Vegasin mieleenpainuvin tapahtuma kuvien kera.

Kun oltiin toista paivaa stripilla kulkemassa, paadyttiin ihmettelemaan Vegasin uusinta ykkoshotellia, Wynn-herran nimea kantavaa luksusluomusta. Hotellissa on tietysti asiaankuuluvasti oma shoppailusiipi, missa oli muun muassa Christian Diorin liike. Noh, oli siella muitakin, kuten alla olevasta kuvasarjasta voinette paatella.

1157803.jpg 

1157800.jpg

1157801.jpg

1157808.jpg

Kolme ekaa kuvaa on itse liikkeesta, ja viimeinen kuva on otettu omista uusista kengistani samana iltana yopaikassamme. Taman tyton ei kai sitten koskaan enaa tartte kenkia ostaakaan kun rollsroycet on jo omassa valikoimassa ;) Kaikki kengat ovat Manolo Blahnikeja, mutta mukaan lahtivat vain yhdet, klassiset mustat peeptoet kun sellaisia ei mulla viela ollut. Ja ei, ei mulla mitaan kamalia summia rahaa ole, mutta eihan noita kauppaan voinu jattaa kun siella oli 50 % alennukset menossa!

Hymy tulee vielakin pakosta kasvoille kun ajattelee miten oli olo kuin karkkikaupassa, kaikkien upeiden kenkien keskella... Vaikea on koskaan noita kahta Las Vegasin paivaa unohtaa, ja yksi syy siihen on nuo kaunokaiset.

Nyt taytyy lahta nukkumaan, en lupaa enaa muita postauksia lomalta. Mutta Suomesta sitten varmasti taas lisaa, kuvia ja juttuja!