Tässä vatsan jo kurniessa, lounasta odotellessa, on ehkä hyvä hetki postata pari Ameriikan kuvaa. Tällä kertaa ulkona syödyistä aamiaisista, joita kertyi puolisen tusinaa kolmen viikon aikana. Täytyy kyllä myöntää, että aamiaispaikat ovat kyllä mun suosikkiruokapaikkoja rapakon tuolla puolen. Varsinkin sellaset dinerit mistä saa aamiaista koko päivän.

1157816.jpg

Hash browns, jättimunakas ja rye toast (Rock'n'Rogers in Salem, OR)

1157811.jpg

Triple fruit Belgian waffle (WA)

1157814.jpg

Pancakes, kinkkumunakas cheddarin kera ja OJ (enpä enää muista missä oli, kai WA)

Salemin Rock'n'Rogers on ykkössuosikki, siellä me syötiin myös kesällä 2006 kun viimeksi käytiin D:n perheen luona. Sieltä saa tietty kaikenmaailman burgerit myös, onhan kyseessä diner. Tuollaisia aamiaisia tulee täällä ikävä, mitä yritetään kyllä lievittää tekemällä joka viikonloppu kotona joko pancakeseja tai french toasteja, hyviä niistä tulee kotonaki. Ja varsinki nyt ku ostettiin kohtuullisen kokonen pänikkä vaahterasiirappia kotiin tuomisiksi :)

PS. Muitakin ruokakuvia pitäis kamerassa olla, niitä lisää kunhan saadaan kaikki kotona järjestykseen. Ruoka on mun suosikkijuttuja joten pitäähän siitä tehdä tikusta asiaa ;)

***

Kotimatka meni suhteellisen sutjakkaasti, huolimatta neljän tunnin odottelusta Heathrow'ssa. Ainut vika tuli siinä, kun 3 meidän neljästä matkalaukusta ei päässy su-iltana perille Helsinkiin. Mutta tänään tuli tieto että laukut on jo Suomessa, toivottavasti ehtivät ne kuskata meille jo tänään illalla. En enää tarkkaan edes muista mitä kaikkea me sinne viime perjantaina pakattiin!

Jetlagikin taitaa olla viime yön jälkeen historiaa; mentiin nukkumaan jo ennen iltakahdeksaa ja saatiin noin 10 tuntia unta vaikka olin töissäkin jo puol 8. Tänään sitten ohjelmassa kodin siivousta ja toiv laukkujen purkamista. Kyllä se arki tästä normaaliksi palautuu :)