Tai siis tuntuu kuin siellä ei ois mitään katottavaa. Osasyynä lienee D:n vimma pysyä USAn tahdissa tietyissä ohjelmissa, mikä taas johtaa siihen että joskus katotaan munkin suosikkeja hieman ennen kuin ne Suomen telkusta tulisivat. Tämän takia esimerkiksi Gilmoren tyttöjen vikaa kautta on meidän kotona enää vaivaiset kaksi jaksoa kattomatta :( kamala surku kun sekin loppuu.

Mutta positiivisella puolellakin on jotakin: nimittäin uusi Amazing Race alkoi taas toissapäivänä, YAY! En kyllä yhtään ymmärrä miksi tuommonen perheversio on pitäny pitää, mutta kattoohan sitä riippuvuuteensa sitäki versiota. Se vaan, että ekan jakson perusteella suurin osa joukkioista vaikutti hiukka ärsyttäviltä...

Ja ai niin, tuleehan sieltä maanantai-iltasin Huippumalli haussa, ja siitä ei onneksi perheversiota saa vaikka kuinka tahtosivat! Joten onhan sitä mitä odottaa kahtena iltana viikossa. Kumman tyhjiltä tuntuu loput illat kyllä, noin niinku tv:n katselun kannalta, mutta sitä aikaa täytetäänkin sitten tanssivallankumouksella ja kitarasankarilla :)

1204918.jpg

1204910.jpg

Vedimme parit tsipaleet D:n kaverin kanssa New York New York -hotellin arcade-tilassa joulukuussa... :D