Duussilaisen uusia valkosia Converseja kommentissa ihaillessani muistin, että sain pukilta ihkaomat Converset joululahjaksi. Ja vielä ekat sellaset, jotenkin en tähän junaan ole ehtinyt ennen 27 ikävuotta... Mutta tosiaan kengät ovat 'itse suunnittelemani' siinä mielessä, että Conversen kotisivuilla on mahdollista valita itse kengän malli, varren korkeus, lipan väri ja kaikki muut kengän värit, ja näin Voilà saa ihan sellaset kun haluaa!

Olen jo pitkään harkinnut ekan hi-top -parin ostoa, mutta aina ne vaan on jääny kauppaan. Ennen joulua surffailtiin sitten D:n kanssa Conversen sivuille (lähinnä kai minä surffasin kun halusin ettiä D:lle sen ekat(!) ei-niin-urheilu-tennarit) ja löydettiin tuo suunnittelusivu. Suunniteltiin sitten molemmat ittellemme ihannepari, ja tilattiin ne jouluksi toisillemme lahjoiksi. Alla oma parini.

1286701.jpg

D suunnitteli itelleen One Starit, tosi kivat tummansinistä nupukkia olevat :) Minä halusin valkoset, mutta punasen värin fanina valkkasin läppään ja taakse tuon Product Red -printin isona ja pienenä. Ja tietty tuo vaaleanpunainen sisävuori on kans mun lisäämä juttu ;). Nyt sitten vaan kevättä ja kesää odottelemaan että uskaltaa pistää noin valkoset tossut jalkaan!