Tänä iltana meidän huushollissa vietetään Super Bowl Wednesdayta. Ei ehkä niin suurella hehkutuksella tai odotuksella kuin viime sunnuntain oikeaa pelipäivää vietettiin Ameriikassa, mutta meinataan järkätä jotain pientä kivaa naposteltavaa ja parkkeerata ittemme sohvalle katsomaan peliä. Kivaa siitä tulee, vähän vaihtelua normiarki-iltoihin ja pääsenpähän minäki kuuntelemaan ihan alkuperäistä selostusta Suomen television säälittävien kommentaattoreiden sijaan :)

Otsikossa tietty viittaan eiliseen SuperDeeDuper-tiistaihin joka jenkkilän pressan esivaaleissa käytiin ja joka näytti tekevän selväksi että republikaanit tahtovat pressaksi mahollisimman vanhan miehen... Mutta joo, ei meillä mitenkään fanaattisesti seurata noita esivaaleja, eikä politiikkaa noin ylipäätänsä, mutta onhan se pikkuriikkisen mielenkiintosta varsinki ku koitan saada D:n käyttämään äänioikeuttaan ens marraskuun vaaleissa.

Ja tuosta footballista vielä: en ymmärrä pelin sääntöjä, en ymmärrä tapahtuman jättimäisiä mittasuhteita, en ymmärrä miten metrin eteneminen kerrallaan kentällä tai läskiä läjään -tyyppinen isojen miesten pinoutuminen voi olla niin kiinnostavaa, mutta meinaan kattoa ja koittaa oppia, sillä pitäähän sitä D:n kulttuurin asioita ymmärtää :) *sitäpaitsi minä keskityn suurella innolla niihin naksuihin ja virvokkeisiin, ja vähän pienemmällä innolla itse peliin, heh.

***

Olen muuten hyvinkin tyytyväinen itseeni ja viimeisten päivien urheilu-uutispimentoon sillä en edelleenkään tiedä kuka Kulhon voitti. Ei siis julkkisjuorusivujen lukemista, ei urheilusivujen lukemista, ei edes iltapäivälehtien otsikoita ettei vahingossakaan osuis silmään mitään amerikkalaiseen jalkapalloon liittyvää tällä viikolla. Tänään se selviää...