Libby on edelleen sitä mieltä että hän on näkymätön. Varsinkin jos vaan pää ja etutassut on sohvan alta näkyvissä. "Minähän sulaudun hyvin tähän parkettilattiaan, eihän minua kukaan ainakaan nyt näe." Uusi suosikkiasento tuntuukin olevan takapuoli sohvan alla ja etupää helman alta pilkottaen, siitä on hyvä "suojassa" seurata mitä kotona tapahtuu.

1314076.jpg

Toissa yönä, noin kello 1 me herättiin D:n kanssa molemmat ihmeelliseen kolahdukseen joka tuli jostain keittiön suunnalta. Ensimmäinen ajatus oli tietenkin "mitä se Libby nyt on tehnyt?", ja D herrasmiehenä nousi ja lähti selvittämään asiaa, samalla kehottaen mua jatkamaan unia. Tein työtä käskettyä, mutta ennen kuin ehdin nukahtaa, imuri rupes hurisemaan keittiössä. Miten siinä sitten nukut. D:n palatessa sänkyyn sain sitten kuulla, että koko keittiö oli mullan peitossa kun pikkukissa oli hoksannut roskiin heitetyn kasvin purkin pohjalla olevan kuivaa multaa. Minä olin syypää - olin samana iltana aiemmin nakannut kuolleen kasvin roskiin, mutta ajattelin että ehkä sen mullan vois vielä johonki käyttää, joten jätin itse purkin tyhjentämättä. Ja keittiön pöydälle. Catastrophe waiting to happen. Näistä mokista sitä oppii.

Toissapäivänä huomattiin myös, että Libby oli saanut ainakin yhdestä kohtaa olohuoneen seinää lasikuitutapetin kynsittyä rikki :( Mutta toivottavasti seinän kynsimispäivät on nyt takanapäin, sillä eilen saapui Libbylle ihkaoma raapimis- ja jumppateline. Salamanca-malli (jee, ihana kaupunki - nimi vaikutti ehkä pikkiriikkisen ostopäätökseen...) jossa on 3 pikkuhiirtä ja köysi ja hurjasti raapimiseen tarkotettuja tolppia. Tuttavuutta siihen tehtiin heti eilen illalla.

Eilen päädyin hankkimaan myös feromonihaihduttimen, jonka tarkoitus on tehdä Libbyn olo onnellisemmaksi ja näin (toivottavasti) Libby ei tunne enää yhtä suurta tarvetta pysyä sohvan alla piilossa. Yhden pullollisen tuota liuosta pitäis kestää 4 viikkoa, joten siinä ajassa pitäis meidän olla jo vähän parempia kamuja Libbyn kanssa :)

1314077.jpg

Kuvan kissahan ei tietty oo Libby ;)

Viikonlopun viettoon ei ole enää kuin pikkusen reilu 6 tuntia aikaa, YAY!