On tullut pitkä tauko kirjottamiseen tuon pääsiäisen takia, ja töissäkin on pitkästä aikaa ollu niin kiirus ettei ehi edes plokia päivittää ;) positiivinen juttuhan tuo on, päivät menee hujauksessa ja hommaa riittää. Parempi kuitenki näin kuin jos joutuu päivätolkulla peukaloita pyörittelemään.

Vietettiin eilen leffailtaa ihan kotisohvalla, ja katottiin Sean Pennin viimeisin ohjaus Into the Wild kun jostakin oon siitä lukenu ja hyväksi sitä ainakin niissä jutuissa kehuttiin. Tietty juonen pohjautuminen oikeaan elämään oli myös yksi kiinnostusta herättävä tekijä. Kauniita maisemia, suhteellisen syvällisiä nuoren miehen ajatuksia ja road tripin makua sisältävä leffa pani minut ainakin ajattelemaan ja taisin jopa itkeä tirauttaakin jossain vaiheessa. Kaunis elokuva.

1410607.jpg

Toissa lauantaina vietetyillä treffeillä vein D:n kattomaan tuota No Country for Old Men -leffaa, josta D ei kuulemma tienny etukäteen mitään. Tykkäs kumminki, kuten tein myös minä. Minuun uppoaa tuollaset hiukan ääripäätä edustavat, usein väkivaltaisetkin tarinat. Mutta ei perusteltuakaan väkivaltaa jaksa katsoa jos tarina ei kanna tai joku muu mättää pahasti. Onneksi tuossa elokuvassa ei mikään mätä; näyttelijät on loistavia (Tommy Lee Jones, Javier Bardem ja Josh Brolin etunenässä), musiikki luo tunnelmaa ja hiljaisempiakin hetkiä on kuvattu yhtä kauniisti kuin action-pätkiäkin. Taisin pikkasen kyynelehtiä elokuvateatterissa tämänkin kohdalla... Täytyy huomauttaa että en ole mikään itkupilli mitä elokuviin tulee, ihan noin vaan niinku aiheesta itken ;)

Coenin veljekset eivät pettäneet tälläkään kertaa, vaikkei tällä kertaa olekaan kyseessä hauska leffa, niin katsomisen arvonen kuitenkin. Molemmat ylläolevat ovat.

***

Lyhyt, neljän päivän viikko on jostain syystä tuntunut tähän asti pitemmältä ku normaali viikko. Mikäköhän mahtaa olla syynä. Mutta enää on 2 aamua ja sitten voi taas käyttää aikansa johonki kivempaan ku työntekoon. Tiedossa ainaki lounasvieraita sunnuntaille :D ja käännöksen viimeistelyä sekä la että su. Hyvä mieli tulee siitäkin kun saa jotain tehtyä loppuun, vaikkei se itse kääntäminen paljon työstä eroakaan.