... tai ainakin jonkinasteinen kiinnostuksen kohde. Hyvästä ruoasta nautin varsinkin muiden laittamana ja jälkiruokia ja leipomuksia tykkään tehdä itsekin. Niissä tunnen olevani hyvä :)

Ruoka-aiheisia juttuja on tälle viikolle kertynyt oikein urakalla:

  • Tiistaina herkuttelimme kotona juhlapäivän kunniaksi
  • Keskiviikkona testasin Café Javan flunssankarkoittajan: sitruunaa, tuoretta inkivääriä, hunajaa ja hedelmäistä rooibosta. Herkku!
  • Samana iltana sain selata myös uusinta keittokirjahankintaani, joka vaikuttaa hyvinkin käyttökelpoiselta: reseptit ovat simppeleitä mutta kiinnostavia raaka-aineita sisältäviä, monien eri maiden ruokakulttuureista ammentavia ja mikä parasta, niiden toteuttamiseen ei tarvita koko päivää! Opus on ensimmäinen Nigella-hankintani, leidiin olen törmänny satunnaisesti lehdissä yms. vuosien aikana, mutta hänen kokkausohjelmiaankaan en oo koskaan kattonu. Ehkäpä tulevina viikkoina saadaan jotain reseptiä testattua :)

1370929.jpg

  • Tänään sain vihdoin laitettua Arla Ingmanille palautetta jogurtista josta puuttu maku. Kävi niin, että ostamamme mansikka-appelsiinijogurttipurkki sisälsikin vain maustamatonta jogurttia oikean tavaran sijaan. Tuli sekin sitten syötyä, mutta onpahan nyt sitten postissa tulossa "korvauskortti" jolla voidaan ostaa lisää jogurttia taikka jätskiä niinku viimeksi kun meille sattu viallinen jogurttipurkki. Kyllä palautteenanto yleensä kannattaa, oli kyse sitten mistä tahansa.
  • Huomiselle on luvassa romanttinen ravintolaillallinen kreikkalaisittain oman kullan parhaassa seurassa
  • Ja sunnuntaina pääsen tyttöjen kaa brunssille kun hyvä ystävä lennähtää parahiksi Brysselistä Suomeen ja Duussikin on sattumoisin kaupungissa!

Ei yhtään hassumpi viikko tämä. Onneksi työosuus viikosta on kuitenkin jo lähes ohi ja hubavapaa vielä edessä :D