Muistaako kukaan enää noita loruja mitä lapsena lällätettiin kavereille aina huhtikuun ekana päivänä? Minäkin koitin parhaani mukaan keksiä juttuja joita kaverit ei kuitenkaan koskaan uskoneet, enkä sitten näin aikuisempana oikeestaan enää ees yritä aprillata ketään. Vähän koitin aamulla kun lähin kotoa 7.40 ja menin sanomaan D:lle heippa ja sanoin kellon olevan jo 10 (D:llä alkaa työt sillon) ja kyllähän se vähän säpsähti, mutta minä tietty heti kerroin että nääh, ei se mitään 10 oo, ei vielä kaheksaakaan. Pitäähän toisen nukkua antaa kun kerran saa.

Asiasta astiastolle, nimittäin sain eilen graduun liittyviä uutisia: meidän vitkutteleva, delegointia vihaava proffa laitto mailia ja pyysi hakemaan sen mun ekan version pois ens viikolla! Perjantai siis palkattomaksi vapaaksi ja eikun junalla Turkkuseen. Ja kunhan tuosta palautesessiosta selviän, niin ei tartte enää ikinä taistella sen miehen kanssa, ja mun piiitkä kausi opiskelijana alkaa oikeesti lähestyä loppuaan :D Haaveet toukokuun publiikkiin osallístumisesta piti kyllä haudata jo viime kuussa, mutta kai sitä pitää olla ilonen siitä, että edes valmistuu määräaikaan mennessä. Ehkä mää kuitenkin jaksan vääntäytyä sinne joulukuun publiikkiin sitten... once in a lifetime junou.

Paras puoli tuossa gradun haussa on kyllä se, että pääsee Äpöön kattomaan kavereita, ehkä joku niistä ottaa mut yöksikin niin ois enempi aikaa turustella, vink vink ;)

***

Ei oo pitkään aikaan tullut jaettua iloa leipomuksista, alkaa jo epäilyttää josko minä mikään cookie monster olenkaan. Mutta ei huolta, kyllä meillä mussutetaan herkkuloita (ite tehtyjäki) harva se viikko! Viimesimpänä loihdittiin sunnuntaina Lemon Meringue Pie digestiven ja Jell-O:n suosiollisella avustuksella. Piti se marenki kuitenki siihen päälle vatkata ihan ite :)

1424672.jpg

Hienosti onnistu, vaikka meillä ei käytössä ookaan ihan sellasta oikeaoppisen syvää pie-vuokaa. Tehtiin sellanen matalampi suomalainen piirakkavuokaversio, jossa sitruunan ja marengin keskinäinen suhde oli aika lailla fifti-fifti, toisin kuin amerikkalaisella serkullaan.

Nyt kun tuo pohjankin tekeminen itse onnistu hyvin, voidaan käyttää kaapissa vielä oottavat banana cream- ja suklaa-Jell-O:t samaan tyyliin. Vieläku tulis vieraita käymään ni ois kivempi laittaa, ei tulis ite syötyä niin paljo!